IHO EBRAR’DAN MUHTAÇ AİLELERE KIŞLIK YARDIMI

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Umut Kervanı Platformu üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası aracılığıyla 20 muhtaç aileye kışlık malzeme yardımında bulundu.

VAN 23.11.2016 18:21:33 0
IHO EBRAR’DAN MUHTAÇ AİLELERE KIŞLIK YARDIMI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği aracılığıyla muhtaç ailelere soba ve battaniye yardımında bulundu.

Dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetlerinde bulunan İHO EBRAR, Türkiye’de de mağdur ve fakir ailelere çeşitli yardımlarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği gönüllerinden Okan Kırbaç, IHO EBRAR’ın sık sık Van’da yardım faaliyetlerinde bulunduğunu belirterek, "Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Van’da muhtaç ailelere yönelik 20 aileye battaniye ve soba yardımında bulundu. Bizler de Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği olarak İHO EBRAR’ın Van’daki yardım faaliyetlerine aracı olduk.” diye konuştu. 

Yardımları alan muhtaç aileler, bu kış aylarında da kendilerini unutmayan hayırseverler ve yardım kuruluşlarına dua edip, teşekkür etti. (İLKHA)

 IHO EBRAR’DAN MUHTAÇ AİLELERE KIŞLIK YARDIMI