IHO EBRAR Van'daki yetim ve muhtaçları unutmadı

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR Van'da 30 yetim, dul ve muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulundu.

VAN 5.07.2015 16:38:56 0
IHO EBRAR Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Umut Kervanı Platformu üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası aracılığıyla 30 yetim, dul ve muhtaç aileye Ramazan paketi ulaştırdı.

Konuyla ilgili ajansımıza bilgi veren Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği Başkanı Sabri Yıldırım, yardımlarından dolayı İHO EBRAR yetkililerine teşekkür ederek, “Merkezi Hollanda'da bulunan İHO EBRAR yardım yuruluşu, Ramazan ayı çalışmaları kapsamında bizlere 30 tane gıda paketi gönderdi. Rahmet Eli Gıda Bankası olarak bizler de daha önce tespit ettiğimiz yetim, dul ve muhtaç 30 ailemize bu yardım paketlerini birinci elden ulatırdık. Paketlerimiz temel gıda malzemelerinden oluşmaktadır. 50 TL değerindedir. İHO EBRAR yetkililerine sizlerin de aracılığıyla tekrar teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

Rahmet Eli Gıda Bankası olarak da yardım çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yıldırım, Mübarek Ramazan ayının da bereketiyle muhtaçları sevindirmeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Yardımlarını alan muhtaç aileler, kendilerine yardımda bulunanlara dua edip, teşekkür ettiler.

Avrupa'daki hayırseverlerin yardımlarını dünyanın çeşitli yerlerindeki mağdur, yetim, fakir ve afetzedelere ulaştıran Uluslararası Yardım Kurulusu IHO EBRAR, Van'da 2011'de yaşanan depremde zarar gören yüzlerce depremzede aileye yardımda bulunmuştu.