İddialarınızı ispat edemediğiniz müddetçe namertsiniz

Başbakan Erdoğan,Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili çok konuştu. Erdoğan'Uygulama gerçekleştiğinde normalleşme olur, yoksa kusura bakmasınlar'' dedi.

VAN 24.03.2013 13:56:41 0
İddialarınızı ispat edemediğiniz müddetçe namertsiniz
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili, ''Uygulama gerçekleştiğinde normalleşme olur. Uygulama gerçekleşmezse kusura bakmasınlar. Çok açık net konuşuyoruz'' dedi.

Erdoğan, ''Biz, milletimizin bize vermediği bir yetkiyi hiçbir yerde kullanmadık, kullanmayız. Bugüne kadar eğer bir şanlı duruşumuz varsa, eğer bir dik duruşumuz, eğer bir omurgalı duruşumuz varsa bunun sebebi milletimiz bize ne dediyse onu yaptık. Çünkü biz halka güvendik, Hakk'a güvendik. Bizim kimseye borcumuz yok'' dedi.

Erdoğan, muhalefet partilerinin çözüm sürecindeki iddialarıyla ilgili, ''Siz bu iddialarınızı ispat edemediğiniz müddetçe namertsiniz. Bizim oraya verilmiş bir sözümüz yok. Bizim millete verilmiş bir sözümüz var'' diye konuştu.

Erdoğan, ''İşimiz çok. El ele vereceğiz. Daha güzel şeyler yapacağız. İnşallah ülkemizde barışı egemen kılacağız. Terör belasına inşallah son vermek üzereyiz. Onun gayreti içinde çalışıyoruz. Siyasetiyle, güvenlik güçleriyle el ele bu mücadeleyi sürdürüyoruz''dedi.