Hüseyin Çelik'ten İbrahim Koç'a Destek Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Van’ın Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç’un seçim bürosunu ziyaret ederek, partililerle birlikte kahvaltı yaptı.

VAN 28.03.2014 22:09:02 0
Hüseyin Çelik
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da 2 gündür çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç’un ilçe merkezinde bulun seçim bürosunu ziyaret etti.



Koç’a destek sunmak amacıyla seçim bürosuna gelen Çelik, Koç ve partililer tarafından karşılandı. Partililerle bir süre sohbet eden Çelik, Koç’un herkes tarafından sevilen ve güven duyulan bir kişi olduğunu ve partililerinden Koç’a destek olmalarını istedi.



Çelik’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Koç ise, halka hep projeleri ile gittiklerini ifade ederek, “Arkadaşlarımla birlikte seçim çalışmamızı yürütürken hiçbir zaman bu bize oy verir, bu vermez diye bir ayırım yapmadan herkesin kapısına gidip projelerimizi anlattık. Belediye başkanı seçilmem durumunda ise vatandaşa bu üç vaadimiz oldu. Ne olursa olsun asla işimizde yalanın olmayacağını ve dürüst olacağımızı, hizmetlerin akışında kesinlikle adil davranacağımızı ve çok çalışacağımızın sözünü verdik’’ dedi


Çelik, partililerle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.