HÜR DAVA PARTİSİ'NDEN SEÇİM AÇIKLAMASI

2014 Yerel seçimleri ile ilgili HÜRDAVA Partisi yazılı bir açıklama yaptı.

VAN 31.03.2014 21:32:42 0
HÜR DAVA PARTİSİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yapılan Açıklamada, Seçime girerken “şimdiden kazandık” diyorduk. Bunu halkımızla yaşadığımız güzel diyaloglar ve davamızı herkese ulaştırmadaki ortama binaen söylüyorduk. Burada belediye seçimini kazanamadık ama halkımızla çok canlı ve güzel diyaloglar yaşadık. Belki arzulanan anlamda kendimizi tanıtamadığımızdan dolayı seçim sonuçları itibarıyla bu sonuçları aldık. Ancak biz bunu bir kayıp olarak görmüyoruz. Bu diyalogumuzu daha canlı ve sürekli hale getireceğiz. Halkımızın bizi daha iyi tanıması için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Bize oy veren ve vermeyen şeklinde bir ayrıma gitmeyeceğiz. Halkımıza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her platformda hizmete devam edeceğiz.

Yeni ve genç bir parti olmamıza rağmen, gece gündüz demeden durup dinlenmeden çalışan, tüm partili kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu hizmeti yürüten genç kardeşlerimiz, bacılarımız, ablalarımız ve ağabeylerimize şükran borçluyuz. Bilmeliler ki sarf ettikleri cehd ve gayret boşa gitmemiştir. Allah Teâla bu dünyada semeresini ahirette de bunun ecrini verecektir.