Hür Dava Partisi`nden Kurumlara Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir mitingle açılışını gerçekleştiren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Teşkilatı, Van`da bulunan kurumlara nezaket ziyaretinde bulundu.

VAN 2.04.2013 22:17:09 0
Hür Dava Partisi`nden Kurumlara Ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkanı Avukat Rasim Saygın, İl Sekreteri Cemaleddin Ucak, Başkan yardımcıları Faruk Tasan ve Fevzi Doğan`ın hazır bulunduğu ziyaret ekibi, Van`daki kurumlardan İHH, MÜSİAD, Memur-Sen gibi kurumlara nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, HÜDA PAR Van İl Başkanı Avukat Rasim Saygın, HÜDA PAR olarak amaç ve hedeflerini anlattı. Parti olarak yaklaşımlarının İslami ve insani referanslı olduğunu söyleyen Saygın, "Bizim yaklaşımımız, insan hayatının temel kanunu cidal ve savaş değil. Aksine dayanışma ve yardımlaşmadır. Bu anlayışımıza göre de insan insana fıtratı bozulmuş olmamak kaydıyla zulmetmez, darda kaldığında onu yalnız bırakmaz. Bu değerleri yeniden ihya ile bu değerlere sahip olan ve bunları hayatında uygulayan insan ve toplumu yeniden inşa etmek gerektiği inancındayız" dedi.
 
Tamamen yapıcı bir siyaset anlayışlarının olduğunu ifade eden Saygın, "Kimse ile kavga etme, kimseye sırf muhalefet olsun diye karşısında durma gibi bir anlayışımız yoktur. Hakkı söyleyen bu halka hizmet eden her kim olursa olsun destekleyeceğiz. Ama bu halkın zararına olumsuz işler gördüğümüz anda da karşısında durup, muhalefetimizi yapacağız. Bunu yaparken doğruyu da göstereceğiz. İşin nasıl olması gerektiğini göstereceğiz. Yine tabi bunun dışında konuşulmayan, gündeme gelmeyen her türlü sorunun da çözümü için çalışacağız. Davamız hürriyettir, adalettir, hakkaniyettir. Zulmün sona ermesidir. Huzurdur, barıştır, kardeşliktir. Gayemiz budur ve bütün gayretimizle mücadele edip, Allah`ın huzuruna çıkacağız inşallah" şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden kurum yetkilileri ise, siyasette yeni bir soluk olan Hür Dava Partisi`nin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. (Fırat Arslan - İLKHA)