HÜDA PAR’DAN HAFTALIK ESNAF ZİYARETLERİ

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İpekyolu ve Tuşba ilçe teşkilatları haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında, Vanlı esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

VAN 12.11.2016 11:22:52 0
HÜDA PAR’DAN HAFTALIK ESNAF ZİYARETLERİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

HÜDA PAR İpekyolu ile Tuşba ilçe teşkilatları haftalık esnaf ziyaretlerinde İpekyolu ilçesi çarşı esnafını, Eski Marangozlar Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR İpekyolu İlçe Başkanlığı’ndan oluşturulan bir heyet, İpekyolu çarşı esnafını ziyaret etti. İlçe teşkilatın ziyaretinden memnun olan esnaf, yaşadıkları mağduriyetleri anlattı. Esnaf, son zamanlarda artan olaylardan dolayı bölge esnafı olarak sıkıntıda olduklarını ve bu sıkıntıların biran önce son bulmasını temenni etti.

Diğer taraftan HÜDA PAR Tuşba İlçe Başkanlığından oluşturulan bir heyet ise Eski Marangozlar Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnafın sorun, sıkıntı ve önerilerini dinledi. Sanayi sitesi esnafı, özellikle kayıt dışı esnafın denetlenmesini ve biriken vergi borçlarının da silinmesini istedi.

Kayıt dışı çalışan iş yerlerinden şikâyetçi olan esnaf, son zamanlarda internette yaşanan bağlantı sorunlarından dolayı da alışveriş yapmaktan sıkıntı çektiklerini dile getirdiler.

 

Van Olay/Haber Merkezi