HÜDA PAR VAN İL BAŞKANLIĞI’NDAN VAN OSB’YE ZİYARET

Van – Hür Dava Partisi İl Teşkilatı Van Organize Sanayi Başkanlığına ziyarette bulundu.

VAN 1.08.2017 19:41:48 0
HÜDA PAR VAN İL BAŞKANLIĞI’NDAN VAN OSB’YE ZİYARET
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Yunus TUĞRUL /Vanolay

 HÜDA PAR Van İl Başkanı Av.Rasim Sayğın ve beraberindeki heyet, Önceki hafta yapılan seçimleri kazanan Van Organize Sanayi Başkanı Mehmet Aslan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

 Ziyaret amaçlarının önceki hafta yapılan seçimleri kazanan Mehmet Aslan ve yönetim kurulunu tebrik etmek olduğunu belirten Sayğın, “Bizler Van ilinde hizmet eden Oda, Sendika ve diğer STK’ların çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Van Organize Sanayi Başkanlığı ilimize önemli katkılar sağlayan ve sanayici ile yatırımcının önünü açan bir kurumdur. Kurumlarda asıl olan hizmettir. Şüphesiz ki bu bir bayrak yarışıdır. Önceki Başkan Sayın Şemsettin Bozkurt bu bayrağı başarı ile bir yere kadar getirdi. Yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki dönemde de beklentimiz daha da başarılı bir yönetimin sergilenmesidir. Seçimler takip ettiğimiz kadarıyla gayet centilmence bir havada geçmiştir. Öyle de olmalıdır. Bu dönemde de Van’ın sanayisi ve yatırımları için Van OSB ile istişare halinde olacağız. Amaç Van’ı hak ettiği noktaya taşımak olmalıdır. Bu vesile ile Sayın Mehmet Aslan’ı tekrardan tebrik ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 HÜDA PAR heyetini karşılayan Van OSB Başkanı Mehmet Aslan’da ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, HÜDA PAR’ın Van ve Ülke siyasetine olumlu katkılar sağladığını, Halk ve esnaf ile iç içe olmasının çok ciddi katkılar sağladığını dile getirdi.

 Karşılıklı olumlu ve sıcak bir havada geçen görüşme iyi niyet temennileriyle son buldu