HÜDA PAR: VALİLİK VE BELEDİYE FUARA KATILANLARA DERHAL DESTEK SUNMALIDIR

Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “1. Van İndirim Günleri Festivali” fuarını ziyaret eden HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın, firmaların açtığı stantları ziyaret etti.

VAN 24.03.2017 20:48:28 0
HÜDA PAR: VALİLİK VE BELEDİYE FUARA KATILANLARA DERHAL DESTEK SUNMALIDIR
Tarih: 01.01.0001 00:00

HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Saygın, il Yönetimi ile Tuşba ve İpekyolu ilçe teşkilatlarından oluşan kalabalık bir heyet, Van Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapılan Van İndirim Günleri Fuarı’na destek ziyaretinde bulundu.

İlk olarak heyeti kapıda karşılayan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt ve fuar yetkilileri; heyete, stant açan firmalara kadar eşlik edip Van İndirim Günleri Fuarı hakkında bilgi verdi.

Daha sonra fuarda stant açan firma sahipleri ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan heyet, firmaları tek tek ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fuarda stant açan esnaf, 4 gündür süren fuara yetkililerin ilgisiz kaldığını belirterek, halkın fuarı ziyareti noktasında yetkililerin yeterince kendilerine destek vermemesinden yakındı.

Özellikle bugüne kadar gerek Valilik, gerek Belediye ve gerek ise diğer partilerin bu konuda bir çalışma yapmadığını dile getiren firma yetkilileri, bu konuda göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı HÜDA PAR Van İl Başkanlığına özellikle teşekkür etti.

Her zaman için esnafın yanında olduklarını dile getiren Sayğın ise esnafların şikâyetlerini aldıklarını ve sıkıntıların çözümü noktasında yardımcı olacaklarını söyledi. Sayğın, ayrıca fuarı organize eden yetkililer ile yapılan görüşmede, sorunların minimize edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması için talepte bulundu.

Fuar ziyaretleri sonrasından kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Sayğın, Valilik ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin, fuarın daha canlı geçmesi için gerekli destek çalışmalarını derhal yapması çağrısında bulunarak, Van halkını da fuara davet etti. (İLKHA)

HÜDA PAR: VALİLİK VE BELEDİYE FUARA KATILANLARA DERHAL DESTEK SUNMALIDIR