HÜDA PAR Gürpınar ve Gevaş adaylarını tanıtacak

Hür Dava Partisi Van İl Başkanlığı, Cumartesi günü yapılacak olan Gevaş ve Gürpınar ilçe başkanlıklarının açılışı ve aday tanıtım programlarına tüm Vanlıları davet etti.

VAN 13.02.2014 16:05:16 0
HÜDA PAR Gürpınar ve Gevaş adaylarını tanıtacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hür Dava Partisi Van İl Başkanlığı seçime günler kala bir taraftan seçim çalışmalarını yürüten bir taraftan da aday tanıtım ve ilçe başkanlığı açılışlarını yapıyor. Bu kapsamda HÜDA PAR Van İl Başkanlığı, Cumartesi günü saat 10.00’da Gevaş ilçe binasının açılışını ve aynı gün saat 13.00’te ise Gürpınar ilçe başkanlığı ve aday tanıtım programı düzenleyeceğini duyurdu.

İl Başkanlığı’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada aday tanıtım programlarına Van’dan konvoy halinde gidileceği belirtilerek, programa katılmak isteyen vatandaşların saat 08.30’da parti binası önünde olmaları istendi.

Öte yandan Gevaş ve Gürpınar ilçelerinde açılış ve aday tanıtım programları için çalışmalar son aşamaya geldi.

Konuyla ilgili İLKHA’ya bilgi veren HÜDA PAR Gevaş İlçe Başkanı Veysel Çiftçi ve HÜDA PAR Gürpınar Belediye Başkan adayı Levent Dalgın, ‘Dürüst siyaset gerçek adalet’ sloganıyla yapacakları açılış ve aday tanıtım programına tüm ilçe halkını davet ettiler.

“Halkımız Hür kadroları sabırsızlıkla bekliyor”
Cumartesi günü saat 10.00’da Gevaş Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Parti binalarının önünde gerçekleştirecekleri açılış programına tüm Gevaş halkını davet eden Veysel Çiftçi, halkın, belediyelere yetim malı gibi sahip çıkacak olan hür kadroları sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.S

eçime 6 hafta gibi bir zaman kaldığını hatırlatan Levent Dalgın ise, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, Cumartesi günü saat 13.00’te Gürpınar ilçe merkezinde yapacakları program için yaptıkları çalışmaları şu şekilde özetledi.

“Çalışmalarımız son aşamadadır”
“Bu bağlamda yerel radyo ve gazeteler ile ulusal kanallara ilçe başkanlığı açılışımız ve aday tanıtımımız ile ilgili reklam verdik. Bastırdığımız el ilanlarını uzak ve yakın köylerimize ulaştırarak vatandaşlarımızı programa davet ediyoruz. İlçe merkezimizde esnaf ve resmi kurumlarımızı da ayrıca programa davet ediyoruz.” (Murat Dalgın - İLKHA)