HÜDA PAR adayları ne zaman açıklanacak?

Son günlerde basında dillendirilen 'Seçime 5 İlde Bağımsız Olarak Girilecek' iddiaları üzerine bir açıklama yapan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kendisinin bu yönde hiçbir açıklaması olmadığını s?

VAN 1.04.2015 16:48:27 0
HÜDA PAR adayları ne zaman açıklanacak?
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Son günlerde bazı internet sitelerinde gündeme gelen ve Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na dayandırılan “Seçime 5 İlde Bağımsız Olarak Girilecek” iddiaları bizzat Yapıcıoğlu tarafından yalanlandı.

Bu konu ile ilgili olarak şu ana kadar hiçbir basın kuruluşuna bir açıklamada bulunmadığını belirten Yapıcıoğlu, söz konusu söylem ve iddiaların, katıldığı bir televizyon programında söylediği, “Seçimlere bağımsız adaylarla gireceğimiz kesinleşti” söyleminden yola çıkılarak ortaya atıldığını düşündüğünü belirtti.

Yapıcıoğlu, “Benim, basına HÜDA PAR'ın seçime gireceği yerler ile ilgili bir açıklamam yok. Bunun kaynağı nerden alındı bunu da net şekilde söylemek mümkün değil. Geçtiğimiz Cuma günü çıktığım bir TV kanalında bağımsız adaylarla gireceğimi söylemiştim. Fakat akıl yürütme yoluyla şuralarda seçime gireceğiz diye bir sonuca ulaşmışlardır. Fakat orada belirtilen iller bizim tarafımızdan açıklanmış değildi.” ifadelerini kullandı.

Seçim süreci ve adaylarla ilgili kesin bilginin bu hafta sonuç Cumartesi günü yapacakları bir etkinlikle kamuoyu ile paylaşılacağını belirten Yapıcıoğlu, bu programda hem nerede seçime gireceklerini hem de hangi adayları gösterecekleri konusunda açıklama yapacaklarını sözlerine ekledi. (Fikret Özkan / Ali Fidancı – İLKHA)