HIZLA YÜKSELİYOR

Global Yatırım Holding (GYH) tarafından Van'da yapılan ve bölgenin en büyük alış veriş merkezi olma özelliğini taşıyan Van AVM hızla yükseliyor. Yapımına yaklaşık 10 ay önce başlanılan Van AVM 55 bin metrekare üzerinde inşa edil

VAN 7.05.2015 09:51:38 0
HIZLA YÜKSELİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00
 ÖZEL HABER: Fazıl ERÜŞ

Global Yatırım Holding (GYH) tarafından yapılan ve temeli 2014 yılı Temmuz ayında atılan Van Alış Veriş Merkezi (Van AVM) hızla yükseliyor. 50 milyon dolarlık yatırımla kentin ve bölgenin en büyük AVM'si olma özelliğini taşıyan Van AVM'nin 2015 yılının sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.
Kışla Yolu üzerinde bulunan belediye garajı alanını satın alan GYH, bölgenin en büyük AVM'sini Van'da yapmak için yaklaşık 10 aydır başladığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Toplam 55 bin metrekare üzerine inşa edilen Van AVM tamamlandıktan sonra 95 mağaza ile ziyaretçilere kapılarını açacak. Ayrıca Van AVM'de çocuk oyun alanları, sinema salonları, kafe ve restoranlar da olacak.

Van AVM kentin de prestij kaynağı olacak. Özellikle kent merkezine yakınlığı ile dikkat çeken Van AVM'nin ziyaretçi akınına uğrayacağı tahmin ediliyor. Öte yandan kentte başka bir benzerine rastlanmayan Van AVM'nin 95 mağaza ile hizmet verecek olması İranlı turistlerin de günü birlik ziyaretini arttıracağa benziyor.
AVM'nin inşaat aşamasında y

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Fazıl Erüş

aklaşık olarak 800 işçinin çalıştığı belirtilirken, açıldıktan sonra ise 1000 kişinin istihdam edileceği kaydediliyor.