Hitler, büyük İsrail ve PYD devletçiği projesi

Ufuk Coşkun

VAN 3.08.2017 09:53:25 0
Hitler, büyük İsrail ve PYD devletçiği projesi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Son aylarda ezberleri altüst eden gelişmeler oluyor. Perde arkasında ciddi bir rol dağılımının yapıldığını görüyoruz. ABD'nin Pakistan, Afganistan ve Hindistan üzerinden Çin engelini ortadan kaldırmak istemesi yeni çatışma alanının bundan böyle Pasifik olacağını gösteriyor. Bu köşeyi takip edenler bilir. 26 Ocak'ta yazdığım bir yazıda yeni ABD'nin hedefinin Çin olacağını yazmıştım. Çünkü savunma harcamaları Rusya, İngiltere, Fransa gibi ülkeleri sollayan Çin, 1,3 milyar nüfusu ve 4 trilyon dolar döviz rezerviyle dünyanın süper gücü olma yolunda ilerliyor.

Yeni dünyanın koşullarını belirleyecek olan temel aktörler artık bundan böyle Güneydoğu Asya ülkeleri olacak. Bu yüzdendir ki CIA daha ilk günden Putin ile Trump'ın arasını bulmaya yönelik çok sayıda operasyon yapmıştı.

Bu süreçte Almanya'ya verilen rol ise; Büyükada'da toplanan aktivist kılıklı ajanların planlarını devreye sokarak Türkiye'yi kendi içinde köşeye sıkıştırmaktır. Örneğin Kılıçdaroğlu kendisine biçilen güzergâhta tam 400 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdi. Medya her adımını saydı. Koç, “aferin” diyerek ayakkabılarını müzeye koydu. Ardından müftü ve kıyafet tartışmaları geldi.

Kadınlar, kıyafetime karışma gibi saçma sapan bir eylem başlattılar. Öyle ki Hürriyet'in sonradan bulma sosyete müsveddesi bile ön saflarda yerini aldı. Başına yeşil sarık geçirilen bir militan da elindeki kesici aletle Atatürk büstünün önünde poz verdi. Bir taraftan da Mahmut Tanallı Kudüs mitingleriyle nabız yoklanıyor. Karar organizasyonu da Gül'ü parlatmaya devam ediyor. Aslında karşımızda dünyanın en aptal insanları var. Bu tayfa akılları sıra ilkokul müsameresini andıran senaryolarla iç karışıklık çıkarmayı umuyor.

Tüm bunlar olurken Suriye'de ABD'ye ait Rimelan Askeri Üssü'nde yapılan toplantıda, PKK/PYD tarafından işgal edilen bölgelerde federalizm ilanı konuşuldu. İsrail hükümeti ve basını da bağımsız bir Kürt devletini destekleme çağrıları yapıyor. ABD, silah desteğinin yanı sıra şimdi de örgütün kontrolündeki bölgelerde kamu, idari, mali düzen kurulması ve hukuk sisteminin oluşturulması için harekete geçti. Asıl mesele de bu!

Bakınız bu proje 200 yıldır planlanan ve bugünlerde hayat bulması gereken bir proje. Bunun nasıl bir proje olduğunu anlamamız için size Hitler Almanya'sından kısa bir kesit sunayım. Çünkü Hitler aynı zamanda Siyonist bir projedir.

Hitler'in yaklaşık 6 Milyon Yahudi'yi fırınlarda yakarak katlettiği bilinir. Tarihe Holokost olarak geçen bu hadise üzerine çok sayıda dramatik film de yapıldı. Sayısız makaleler yazıldı. Kimileri bugünkü İsrail zulmünden sebep keşke Hitler daha fazla Yahudi öldürseymiş şeklinde temennilerini dile getirdiler. Oysa Hitler eliyle İbrani asıllı Yahudiler İsrail devletinin kurulması için Filistin'e gönderilirken Hazar Türkleri/Yahudileri de fırınlara gönderildi. Nasıl mı? Biraz geriye gidelim.

MS 740 yılında tüm tarihçileri şaşırtan bir hadise yaşandı. Türk kökenli Hazarlar, Yahudiliği tercih etti.  Çünkü tarihte topluca Yahudi olan bir topluluk görülmemiş bir hadiseydi. Hikayesi uzun… Hazarların Ortaçağın sonlarına doğru Kırım'da, Ukrayna'da, Macaristan, Polonya ve Litvanya'da yerleştiğini görüyoruz. Yahudi Tarihi Profesörü A. N. Poliak'a göre dünya Yahudilerinin büyük bir çoğunluğunu Hazar Yahudileri oluşturmaktaydı. Lakin asla Yahudi topluluktan sayılmadılar. Hep ilkel ve piç olarak görüldüler öyle ki İbrani yazarlardan Japheth İbn Ali, mamzer (piç) sözcüğünü açıklarken, örnek olarak Hazarları göstermiştir.

Oldum olası garip bir hayvan gibi tasvir edildiler. Ünlü Yahudi gezgini Regensburg Hahamı Petrachia'nın notlarında, Hazar Yahudilerinin Talmud eğitiminden yoksun olmasına çok hırslandığı, hatta Hazar ülkesini bir baştan bir başa geçtiği halde kulağına yalnız köpek havlamasıyla kadın ağlaması seslerinin geldiği yazılıdır. Arthur Koestler'e göre (13. Kabile) İkinci dünya savaşında Hitlerin Yahudi diye yaktığı insanlar aslında Polonya ve Almanya gibi Avrupa ülkelerine dağılmış ve asla kabul görmemiş işte bu Hazar Türkleri/Yahudileri idi. Öyle olmasa Hitlerin finansörleri Yahudi para boranları olur muydu?

Ralf-George Reuth'e göre Hitler, Yahudileri, 1. Dünya Savaşı'ndan sonra çöken alman ekonomisinden sorumlu tuttuğu için katletti. Kavgam adlı kitabında; savaşı Yahudilerin yüzünden kaybettiğini yazıyor. Oysa Theodor Herlz'e göre Wilhelmstrasse'nin gizli arşivleri, Hitler İmparatorluğu ile Yahudi Örgütleri arasında, Alman Yahudilerinin Filistin' e göçlerini kolaylaştırmak amacıyla bir anlaşma imzalandığını ortaya koymaktadır. Eh bizim ittihatçılar da Abdülhamid'i indirir indirmez yaptıkları ilk iş 9 yıldır uygulanan Kudüs'e Yahudi göçünü yasaklayan kanunu yürürlükten kaldırmak olmadı mı?

Hitler aracılığıyla İsrail devletinin kurulmasını hızlandıran küresel çete bugün de Suriye'de Büyük İsrail hedefi için bir PKK/PYD devletçiğinin kurulmasını istiyor. Bundan böyle tüm gelişmeler bu proje ekseninde şekillenecektir. Bu bakımdan içerideki gelişmeler büyük önem arz ediyor. Millet bir yığın salağın eften püften senaryolarıyla meşgul edilirken arka planda kutsal değerleri bile çıkarlarına alet etmekten çekinmeyen yeni bir proje/büyük bir blok imal ediliyor.  Bu tayfaya çok dikkat edilmeli! Çünkü “Büyük İsrail'e” çalışıyorlar.