Hedefe Türkiye'yi koydular!

Takvim Gazetesi yazarı Ergün Diler, küresel güçlerin kirli oyunlarını yazdı ve hedefe Türkiye'yi koyduklarını dile getirdi.

VAN 4.01.2014 11:52:03 0
Hedefe Türkiye
Tarih: 01.01.0001 00:00
İşte Diler'in yazısı:

Yılın son günleri ve yeni yılın ilk saatlerinde çok sayıda dostumuzla birlikte olma fırsatı yakaladım. 17 Aralık operasyonu, atılan adımlar, içeri alınmak istenenler, hedefin Erdoğan'ın evinin içi olarak belirlenmesi, paralar, para sayma makineleri, içi dolu olduğu iddia edilen çantalar, hediyeler, İranlı işadamı ve ünlü eşi, babalar, oğullar, istifalar, savcılar, hakimler, yargı, muhalefet, Sarıgül, Kemal Bey, CHP, ihbarlar, şüpheli TIR'lar, polis, emniyet, MİT, imamlar, ABİ'ler derken dün en son DENİZ BAYKAL ortaya çıktı.

Ve "Devlet kilitlendi! Siyasetin bu işin içinden çıkması şart!" dedi...

Kasetle giden Baykal, kendisini kimin götürdüğünü bilerek sahne aldı! Aslında onlara "Ben de karşınızdayım! CHP demek, Kemal Bey ve arkasındaki BARONLAR değildir!" demek istedi! CHP'nin eski lideri olarak CHP'nin içinden ayağa kalkıp Kemal Bey'i ve arkasındaki gücü zora sokacak bir hamle yaptı!

Belki Deniz Bey'in ne yaptığını şimdi anlamayacağız ama FİTİLİ ateşlediği kesin!

"Çatışmayı DURDURALIM" derken tarafları net olarak ortaya koydu! Erdoğan'ın YALNIZ bırakılmamasını, bırakılmayacağını söyledi! Tabii bunu çok kimse anlamayacak ve görmeyecek!

Bir süre sonra Deniz Bey'in ne yaptığı ortaya çıkacak!

Biraz sabır!

Bir araya geldiğimiz dostların en çok cevap aradığı "ÜLKEMİZDE NELER OLUYUR?" sorusuydu!

Deniz Bey'e geleceğiz ama önce ne olduğuna bakalım...

Defalarca yazdığımız gibi dünya, yeni DÜNYA düzenine doğru hızla yol almakta! Her ne kadar sınırlar kalksa da hiçbir güç dünyada tek başına istediğini yapamaz! Bakın Amerika'ya Afganistan ve Irak'ta ne duruma düştü! Paran da olsa, askerin de olsa, füzen de olsa bir OPERASYONU tek başına yapamıyorsun!

Bu kuraldan hareketle OBAMAERDOĞAN-

PUTİN dünyanın görünmeyen İMPARATORLARINA karşı savaş açtılar! Mücadele ULUS DEVLETLER ile parayı elinde bulunduran aileler arasındaydı!

Masonik bağlar ile orta ve küçük ölçekli SERMAYE sahipleri bile bilerek ya da bilmeden LONDRA'ya bağlıydı! İngiltere Kraliyet ailesi MASONLARIN YASAL koruyucusuydu! Hem de çok eskiden beri! Masonlar para temelinde pastadan PAY alırken aslında hepsi bu sistemi kuran birkaç YAHUDİ aile tarafından yönetiliyordu! Altını, borsayı, dövizi, doları, euroyu, madenleri, ulaştırmayı, iletişimi, petrolü, doğalgazı, bankaları elinde bulunduran birkaç Yahudi aile ve arkasındaki KRALİÇE, bu gücü kimseyle paylaşmaya niyetli değildi!

İngiliz bayrağı dalgalanmasa da birçok ülke İNGİLTERE'nindi! Biz de dahil! İşin garibi DIŞİŞLERİNDEN birçok kişi bunu bilmez ve hiç ağızlarına almazdı! Türkiye'nin anlışanlı bayrağımızın, AY ve yıldızın Londra tarafından yönetildiğini itiraf edemezdik!

Sokaklara çıkıp baktığımızda İngiliz askeri göremesek de BARONLARIN bankalarını, iletişim şirketlerini, reklam ajanslarını, patronlarını görüyorduk! 2000 yılında markalı bir çorap alacak parası olmayanların, koca koca yatırımlara soyunduğunu yaşayarak görüyorduk! Bu yapı, kimi isterse uçururdu! İstemedikleri de çoğu zaman batardı! 28 Şubat'ta para ile BULUŞAN Anadolu'nun, silinip süpürülmesiydi! Bir tek TÜRK bankasının kalmamasıydı! Ama bizler ve devleti verdiğimiz kişiler bu olaylara böyle bakmazdı! Yunan'ın İzmir'e çıktığı gibi hep DÜŞMAN arardı karşısında! Düşmanı elinde süngüsüyle aradığın zaman da iki yakamız bir araya gelmiyordu!

Yahudi BARONLAR Türkiye'yi asla bize bırakmıyordu!

Bunu da içerideki TÜRK ve Müslüman görünümlü gruplar üzerinden yapıyordu! Obama-

Erdoğan-Putin üçlüsünün karşısındaki güç en çok bizim topraklarımızda acımasızdı! Ne hikmetse buradaki her savaşı kazanmıştı! Bazen askeri kullanıp, bazen IMF'yi kullanıp, bazen bankaları kullanıp PARADAN iktidar çıkarmayı bilmiş ve hep korumuştu!

Putin acılı ve sancılı da olsa bunları def etmeyi başarmıştı!

Kendisine meydan okuyan 21 OLİGARKI etkisiz hale getirmişti!

Tabii bunu yaparken çok da demokrat bir tavır sergilememişti! Bu nedenle adı DİKTATÖR'e çıkmıştı!

Putin ülkesini kurtarmak için bu yolu tercih etmişti! Erdoğan ise bu yolu aklına bile getirmeden adı DİKTATÖR'e çıkan ve bütün dünyada manşet olan tek liderdi!

Obama ise "bu yapının ana bayiliğinin" bulunduğu Amerika'da BARONLARLA çarpışıyordu! Ona da her kanaldan saldırıyorlardı!

Kraliçe ve adamları bu üçlüyü nasıl çatlatırız hesaplarını yaparken HEDEFE Türkiye'yi koydular!

Obama kendini savunuyor, Putin hesabı görmüş ancak Türkiye'de yıllar yılı yetiştirilen ve şimdiye kadar görev verilmeyen yapılar vardı!

Düğmeye basılıp bütün uyuyan hücreler uyandırılıp Erdoğan düşürülecekti! Bunun için ne gerekiyorsa yapılacaktı! Devletin içinde bu plana destek veren çoktu!

Para, banka, siyaset, patron, muhafazakar yapılar, düşünce kuruluşları, medya, gazeteciler yani aklınıza kim geliyorsa, herkese GÖREV verildi!

Bakın daha dün ALMAN Der Spiegel, 2014 yılında kimlerin kazanıp kimlerin kaybedeceğine dair tahmin listesi yayınladı.

Tesadüftür ki OBAMAERDOĞAN-PUTİN kaybedeceklerin en başındaydı!

Avrupalı'nın böyle düşünmesi kadar doğal bir şey olamazdı! Çünkü Bu üçlü Avrupa'yı bitirmek için el sıkışmıştı! Eğer bu üçlü kazanırsa Avrupa hem finans hem petrol hem de gaz kanallarından iflas edecekti!

Teslim bayrağını çekecekti!

Türkiye öne çıktığında gaz ve petrolün vanası Ankara'da olacaktı!

Kürtlerle kucaklaşma yeni bir TÜRK İMPARATORLUĞU getirecekti!

İşte saldırı altındaki Erdoğan böylesine tehlikeli işlere imza atıyordu! Erdoğan, Obama ve Putin arasındaki en önemli DENGEYDİ!

Türkiye'den bir başka biri çıkıp bu yükü taşıyamazdı! Taşıtmazlardı!

Erdoğan her ne pahasına olursa olsun bu işe gönül verdi, geri adım atmadı! Üçlü kazanırsa Türkiye kazanacaktı! Cumhuriyet'i kurduran İNGİLİZLER çekip gidecek, içimizdeki AVRUPA ve YAHUDİ BARONLAR sökülüp atılacaktı!

17 Aralık operasyonu "bu süreç baltalansın" diye yapıldı!

Dosyalarda ne olduğu, hakim ve savcıları ilgilendirirdi!

Ama ortada görünmeyen KÜRESEL bir savaşın yansıması vardı!

Türkiye'yi ilgilendiren hiçbir şey içeride imal edilmemiştir!

Eğer Erdoğan dayanamayıp düşerse, Türkiye bir daha hiçbir zaman bizim elimize geçmeyecekti!

Bu ülkenin çocukları ÖLMEKTEN başka bir görev alamayacaktı! Kan ve gözyaşı bize miras kalacaktı!

Çünkü Obama ve Putin'in Türkiye olmadan kazanma şansı yok!

Onlar da elinden geleni yapacaklar!

Ama oyunun iyice kirlendiğini gören Deniz Baykal, bu nedenle ortaya çıktı!

Erdoğan'ın yanında yer alan bir tavır sergiledi!

CHP'yi de Kemal Bey'e bırakmayacağının sinyalini verdi!

Artık CHP de rahat değil!

Onların kurduğu ANLAŞILMAZ İLİŞKİLER, başlarına dert olacak!

Tabana anlatamadıklarını partiye de anlatamayacaklar!

Bu öyle bir savaş ki her kurum ya YENİLENECEK ya da bilinmeyen SIRLARLA daha da KÖK SALACAK!

Yeni Türkiye bunlara karşı!

Savaşın adı bu!

Erdoğan kazanırsa dünya değişecek!

Kaybederse biz de bölge de Kürtler de, İslam da kaybedecek!

Tekrar iyi seneler!

NOT: Deniz Bey, dünkü çıkışıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yeni bir renk kattı. Yakında anlarsınız...