HDP’nin seçim çalışmaları sürüyor

HDP Van Milletvekili adayları seçim çalışmaları sürdürüyor. HDP Van Milletvekili adayı Remzi Özgökçe seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde DBP Van İl Eş Başkanı Hamiyet Şahin, DBP ve HDP Tuşba İlçe Örgütü yöneticil

VAN 1.05.2015 20:54:34 0
HDP’nin seçim çalışmaları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Özgökçe ve beraberindekiler Oto Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Yıldızbaş ve kooperatif üyeleri ile görüştü. Burada konuşan DBP Van İl Eş Başkanı Hamiyet Şahin, Türkiye'de barış ve kardeşliğin sağlanması için tek partinin HDP olduğunu bunun için de tüm kesimlerin oylarına talip olduklarını ifade etti.
Daha sonra konuşan HDP Van Milletvekili adayı Remzi Özgökçe ise, ilk olarak 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı.  Konuşmasında seçim çalışmalarına değinen Özgökçe, halkın canına, malına kast eden, işçi ve emekçilerin alın teri üzerinden rant sağlayanlara karşı mücadele edeceklerini belirterek, bunun için özellikle emekten yana olan tüm kesimlerden destek istediklerini söyledi.
Özgökçe'nin ardından söz alan Oto Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Yıldızbaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'de barış ve kardeşliği savunan tek parti olan HDP'nin mecliste olmasının çok önemli olduğunu ve bunun için herkesin HDP'yi desteklemesi gerektiğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Özgökçe ve beraberindekiler esnafları gezdi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi