HDP'li Yüksekdağ'dan Özalp ve Saray'a teşekkür ziyareti…

HDP Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Figen Yüksekdağ, seçimlerde HDP'ye %92,76 oy oranıyla destek olan Özalp'ta ve %94.26 oy oranıyla kendilerini destekleyen Saray ilçesine ziyaretlerde bulunarak seçimde verdikleri destekten dolayı iki il

VAN 20.06.2015 18:40:40 0
HDP
Tarih: 01.01.0001 00:00
HDP Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Figen Yüksekdağ, HDP Van İl eşbaşkanları Veysi Dilekçi, HDP ve DBP il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu heyetle birlikte önce Özalp ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Van-Özalp karayolu üzerindeki Mollahasan köyünde aralarında HDP-DBP Özalp ilçe yönetimi, Özalp belediye eşbaşkanları Handan Bağcı, Şerefettin Özalp ve yüzlerce kişi tarafından karşılanan Yüksekdağ ve beraberindekiler, HDP, DBP ve belediyeyi ziyaret etti.
HDP ilçe binasında halkla ile bir araya gelen Yüksekdağ, seçimlerin haklıların kazandığı bir zaferin olduğunu belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından Yüksekdağ ve beraberindekiler Saray ilçesine geçti.
HDP Genel Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, Van HDP il Eşbaşkanları Derya Hayva, Veysi Dilekçi ve beraberindeki heyet Saray ilçe girişinde Saray Belediyesi Eşbaşkanları Zilan Aldatmaz, A.Kadir Çalışkan, Saray HDP-DBP ilçe örgütü ve çok sayıda kişi tarafından konvoy eşliğinde karşılandı.
İlk olarak DBP ve HDP Saray İlçe örgütlerini ziyaret eden Yüksekdağ, Demokratik Bölgeler Partisinin tüm düzeylerdeki Yönetimini, Üyelerini ve çalışanları ve gönüllülerini yürekten kutladığını söyledi.
Yüksekdağ ve Beraberindekiler daha sonra Saray Belediyesini ziyaret ederek yaşanan sorunlara ilişkin görüş alış verişinde bulundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi