HAYVANCILIĞIN KALKINMASI NASIL OLUR?

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik, '14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

VAN 14.05.2013 11:52:34 0
HAYVANCILIĞIN KALKINMASI NASIL OLUR?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik, '14 MayısDünya Çiftçiler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Nihat Çelik, mesajında, tarım ve hayvancılığın her kademesinde üretimin ve verimliliğin arttırılmasına dikkat çekti. Çelik, "Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde alın teri olan vefakar çiftçilerimizin, üretimlerinin ve verimliliğinin artırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması ve aranacak olması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında büyük rol ve yol almamızı sağlayacağı şüphesizdir. Ülkemizde tarıma yönelik yatırımların olmasıyla üretim tabiatıyla artacak ve özellikle de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize refah gelecektir. Ülkemizde ve bölgemizde kardeşliğin tesisi, 'barış süreci'nin devam ettirilmesi son derece önemlidir. Tarım sektöründe tabiatıyla var olan her türlü zorluğa rağmen, alın teriyle tarımsal ve hayvansal üretimde çok önemli görevler üstlenen, yaşamamızın sürdürülmesinde katkısı çok olan, üretmek için fedakarca çaba harcayan, gelecekte ülke ve bölge olarak güzel günlere erişmemizde çok büyük katkısı olan çiftçilerimizin '14 MayısDünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, ailece birlik içinde sağlıklı, bereketli ve nice mutlu yıllar dilerim" dedi. - Van