“HASTANEYE BAŞVURSUNLAR“

Van'da yaşayan kızının yanında kalan anne Türkan Çağlı, 2 yıldır Ankara'da kanser tedavisi gören 19 yaşındaki oğlu Soner Çağlı için uygun ilik arıyor.

VAN 27.04.2015 09:12:21 0
“HASTANEYE BAŞVURSUNLAR“
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Adil HARMANCI

Adapazarı Hacıbayramlar köyünden olan Türkan Çağlı, 2 aydır Van'da İstasyon Mahallesi'nde oturan kızının yanında kalıyor.

OĞLUNA İLİK ARIYOR

Gazetemize konuşan anne Çağlı, 19 yaşındaki oğlu Soner'in 2 yıldır Ankara Onkoloji Hastanesi'nde kanser tedavisi gördüğünü söyledi.
Tedavi gördüğü için oğlunun okula gidemediğini belirten Çağlı, "7'inci sınıftan sonra artık okula gidemedi." dedi.

"BULUNDU UYMADI"

Oğlunun iyileşmesi için ilik nakline ihtiyaç olduğunu ancak şimdiye kadar uygun ilik bulunamadığını belirten anne Çağlı, şunları anlattı:
"İki yıldır her yolu denedik. Gazetelere ilan verdik, haber olduk, ama uygun iliği bir türlü bulamadık. Nevşehir'de bir vatandaş gidip hastaneye başvurdu, ancak onun da iliği uymadı. Ne yapacağımızı bilemiyoruz."

"HASTANEYE BAŞVURSUNLAR"

Oğlunun iyileşmesi için duyarlı vatandaşlardan yardım bekleyen Çağlı, "İlik vermek isteyenler oğlumun tedavi gördüğü Ankara Onkoloji Hastanesi'ne başvurabilirler. Maddi imkânlarımız olmadığı için daha fazla bir şey yapamıyoruz, oğlumun iyileşmesine vesile olacak kim olursa ömrümün sonuna kadar minnettar kalacağım" diye konuştu.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Adil Harmancı