Hastane Yönetiminde Taburcu Olan Hastalara Ziyaret

– Van'ın Gevaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.

VAN 3.09.2013 13:13:48 0
Hastane Yönetiminde Taburcu Olan Hastalara Ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'ın Gevaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Erginoğuz, taburcu edilen hastaları evlerinde ziyaret ederek hem sağlık durumlarını kontrol ediyor hem memnuniyetlerini ölçüyor.

Başhekim Dr. Adem Erginoğuz, beraberindeki ekibiyle Gevaş Devlet Hastanesi'nde tedavi sonrası taburcu olan Akile Güneş ve Tahir Öner adlı hastaları evlerinde ziyaret etti. Kendilerini ziyaret eden hastane görevlilerine teşekkür eden hastalar, "Hastane ilgililerinin ziyareti bizi şaşırttı ve mutlu etti. Ben de hastanede gördüğüm olumlu ve olumsuzlukları kendileriyle paylaştım, derdimi anlattım. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

Dr. Erginoğuz ise, kaliteli sağlık hizmeti ve hasta memnuniyetinin kendileri için ön planda olduğunu belirterek, "Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Mustafa Borak ve yönetici arkadaşlarımızla taburcu olan hastalarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Hastanemizin işleyişi hakkında tecrübe ettikleri olumlu ya da olumsuz izlenimlerini alarak hizmetlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. En iyi gözlemcinin bizzat hizmeti alan kişiler olduğu kanaatindeyiz. Bizden taburcu olanların bir çaylarını içip hizmetimiz hakkında görüşlerini alıyor ve geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz ev ziyaretlerimizde olumlu geri bildirimler aldık. Günde ortalama 30 yatan ve 400 ayakta hastaya sağlık hizmeti vermeye çalıştığımız hastanemizde bu olumlu geri bildirimler biz idareciler ve bu hizmetin içerisinde görev alan hekim, hemşire, teknisyen, temizlik, güvenlik olmak üzere tüm personelimiz için motivasyon kaynağı olmaktır. Hastanemizden tedavi hizmeti alan tüm hastalarımıza personelim ve kendim adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Hedefimiz insan odaklı, kaliteli sağlık hizmeti verebilmektir" dedi. - Van