Hasanbey Caddesi’nde refüj çalışması…

Van Büyükşehir Belediyesi, yol genişletme ve asfalt çalışması yapılan Hasanbey Caddesi'nde kavşak ve orta refüj çalışması başlattı.

VAN 1.01.2018 14:13:45 0
Hasanbey Caddesi’nde refüj çalışması…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Büyükşehir Belediyesi Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi’ndeki Hasanbey Caddesinde yaptığı yol genişletme ve asfalt çalışmasının ardından kavşak ve orta refüj çalışması yapıyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım, Fen İşleri ve Ulaşım Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Şabaniye Mezarlığı önünde kavşak ve orta refüj çalışmalarına başlandı.

   Çalışmaları yerinde inceleyen Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, kentin trafik sıkıntısını en aza indirmek ve caddeleri modern bir yapıya kavuşturmak istediklerini söyledi.

  Genel Sekreter Yardımcısı Tamer, "Şabaniye Mahallemizde bulunan Hasanbey Caddesinde bu yıl yol genişletme çalışması yaptık. Çalışma sayesinde geniş bir alternatif yol yaptık. Bu çalışma mahalle halkı tarafından çok beğenildi. Ancak Şabaniye Mezarlığı’nın önünde bir kavşak yapılması noktasında görüş beyan ettiler. Bizler de bunun çalışmalarına başladık. Arkadaşlarımız hafta sonu ya da yılbaşı tatili demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. Geri kalan çalışmalarımız da yıl içerisinde tamamlanacak. Özverili bir şekilde çalışan ekiplerimizi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

   Mahalle sakinlerinden Mustafa Bütün de burada yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, "Çalışma ile mahallemiz daha geniş bir yola kavuşmuş oldu. Sağlı sollu kaldırım yapılacağı söyleniyor. İnşallah çalışmalar tamamlandığında çok daha güzel olacak. Burada yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Valimiz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.