HASANBEY CADDESİNDE KANALİZASYON HATTI YENİLENİYOR

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) genel müdürlüğüne bağlı Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından Hasanbey caddesinde kanalizasyon hattı yenileniyor.

VAN 28.07.2017 22:46:16 0
HASANBEY CADDESİNDE KANALİZASYON HATTI YENİLENİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından Van Kenti ve Merkez ilçelerinde 12 kilometrelik kanalizasyon hat döşeme işinin bir kısmı olan Edremit ilçesi Şabaniye mahallesinde bulunan  Hasanbey Caddesinde kanalizasyon hattını yenileme çalışması devam ediyor.

Van kentinin eski yerleşim yerlerinden olan Şabaniye mahallesinde hazır halde bulunan alt yapının yetersizliğinden ve sürekli arıza vermesinden dolayı hat yenileme çalışmasını başlatan VASKİ ekipleri işi bitirme aşamasına getirdi.

Çalışmaları yerinde takip eden Mahalle Muhtarı Çetin Bilir, “2 yıldır bu mahallede muhtarlık görevimi yapıyorum. 2017 yılı çalışma sezonuyla birlikte mahallemizde toplamda iki kilometrelik kanalizasyon çalışması başlatıldı. bu çalışmanın ilk etabı olan 300 metrelik kısmı Hasanbey caddesinde yapıldı. Ben ve mahallelim yapılan hizmetten memnunuz çalışan tüm ekibe teşekkür ediyoruz.'' dedi.