Halis Bayramoğlu’nun ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Van Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, referandum öncesi ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Bayramoğlu, Van Oto Galericiler Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

VAN 24.03.2017 09:28:14 0
Halis Bayramoğlu’nun ziyaretleri devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Van Oto Galericiler Sitesi esnafı ile bir araya gelen Başkan Bayramoğlu, Oto Galericiler Sitesi’nin, oto pazarı olarak çok önemli bir merkez olduğunu ifade etti.


        Van'ın merkezi, aynı zamanda sıkıntılı bir yer olduğunu belirten Bayramoğlu, “Bizler, bu problemleri nasıl çözeriz, sıkıntıları nasıl aşarız. Son yıllarda gerek ülkemizde, gerekse Van’da ekonomik seviyemiz, refah düzeyimiz yükseldi. Vatandaşımızın, esnafımızın bizlerden olan beklentisi de arttı. Artan beklentileri karşılamak için çok daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Edremit yolu üzerindeki Oto Galerileri Sitesi Başkanı İsmet İnan bey bize destekleri çok oldu . 120 Esnafın sorunları gibi sorunlarını da, en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Bizler bunun için varız. Bu çalışmaları bundan sonra da birlikte sürdüreceğiz. Van ’da oto alım satımının gerçekleştiği en önemli merkezlerden biri olan Oto-Koop’un çok daha güzel bir olması için, sizlerle birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.


      AK Parti Edremit İlçe Başkanı Bayramoğlu'nun ziyaretinden dolayı teşekkür eden Oto Galericiler Sitesi (Oto-Koop) Başkanı İsmet İnan ise "Başkanımıza bazı sorunlarımız var dediğimiz de bizzat gelerek herkes ile görüşmek istedi bundan dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK BÖLGE GAZETESİ