Hal esnafı Büyükşehir’in çalışmalarından memnun…

Van Büyükşehir Belediyesi’nin Sebze Meyve Hali'nde yenileme çalışmalarını tamamlayarak yeni bir görüntüye kavuşturması esnafı memnun etti. Van Sebze Meyve Hali esnafı çalışmalardan dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

VAN 24.09.2020 16:55:53 0
Hal esnafı Büyükşehir’in çalışmalarından memnun…
Tarih: 01.01.0001 00:00

   40 bin metrekare alan üzerinde 1991 yılında kurulan ve 94 tane iş yerinin hizmet verdiği Sebze Meyve Hali’nde başlattığı yenileme çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayan Van Büyükşehir Belediyesi, esnaftan takdir topladı.

   Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığının koordinasyonunda hal esnafının talepleri doğrultusunda yapılan çalışma ile hal giriş ve çıkış noktasındaki zemin kodu yükseltilerek özellikle ağır tonajlı araçların daha rahat bir şekilde hale girip çıkmaları sağlanırken, hal içerisinde yapılan diğer yenileme çalışmaları ise esnafı memnun etti.

   Van Büyükşehir Belediyesi, Sebze Meyve Hali’nde yapmış olduğu ufak dokunuşlarla hizmet kalitesini arttırırken, hal yerleşkesinde çizgi çalışması, hal girişi yenilemesi, ışıklı tabela, LED ekran ve bu ekranlarda haldeki meyve ve sebze fiyatlarının herkes tarafından görülmesi büyük memnuniyet oluşturdu.

“YAPILAN ÇALIŞMALARDAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ VE MEMNUNUZ”

   Van Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yenileme çalışmalarıyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan hal esnaflarından Barış Tarlan, “Van Büyükşehir Belediyesi’nin halde yapmış olduğu yenileme çalışmaları bizleri mutlu etmiştir. Hal müdürümüzde gerçekten çok çaba sarf ediyor. İlk defa böyle bir müdürle çalışıyoruz. Yapılan çalışmalardan dolayı çok mutluyuz ve memnunuz. Allah hepsinden razı olsun. Şuan ki belediye yönetimi gelmiş geçmiş yönetimlerin içerisinde en iyi çalışan yönetimdir. Yaptıkları çalışmalarla gurur duyuyoruz. Belediyenin çalışmalarından memnunuz. Sebze Hali’ne yeni düzenlemeler getirildi. Buradaki düzen sağlandı. Daha önce burası çok karmaşık bir durumdaydı. Bu çalışmaların yanı sıra buradaki karmaşıklık ta ortadan kaldırıldı. Giriş kapıları yenilendi, çöp konteynerleri getirildi. Bunun yanı sıra güvenlik sistemi üst düzeye çıkarıldı. Yeni kamera sistemleri kuruldu. Dükkân önlerine düzen getirildi. Herkesin sınırı belirlendi. Şuan ki düzenden dolayı çok memnunuz. Burada herkes kendi kafasına göre mal satıyordu. Daha önce sorumsuz bir sistem vardı. Şuan bir düzen kuruldu ve bundan çok memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Serdar İnan Müdürümüzden de çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

“SEBZE HALİ GİRİŞİ YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTURULDU”

   Celalettin İpek’ten isimli esnaf ise “Van Büyükşehir Belediyesi’nin buruda yapmış olduğu çalışmalar çok güzel. Bize çok faydası dokunuyor. Sebze Hali Müdürümüzde çok çabalıyor. Buraya bir düzen getirildi. Yollarımız asfaltlandı. Dükkânların önünde yeni sınırlar belirlendi. Sebze halimiz 7/24 kamera sistemiyle takip ediliyor. Daha önce burada olmayan birçok yeni hizmet getirildi. Sebze Hali girişi yeni görünümüne kavuşturuldu. Serdar bey esnafla çok ilgileniyor. Yeni düzen hepimizi memnun etti” dedi.

“BELEDİYE BURADA YAPMIŞ OLDUĞU UFAK DOKUNUŞLARLA HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMIŞTIR”

   Bahattin Borak isimli esnaf ta, “Belediye burada güzel bir hizmete imza attı. Bu hizmette emeği geçen başta hal müdürümüz olmak üzere bütün yetkililere teşekkür ediyorum. Halin elden geçirilmesi gerekiyordu. Belediye burada yapmış olduğu ufak dokunuşlarla hizmet kalitesini arttırmıştır. Hal yerleşkesinde çizgi çalışması, hal girişi yenilemesi, ışıklı tabela, LED ekran gibi yeni hizmetler verildi. Hal girişinde meyve ve sebze fiyatlarının herkes tarafından görülmesi büyük memnuniyet verici. Bu hem bizi hem de hale gelen bütün vatandaşları son derece memnun etmiştir” diye konuştu.