Gürpınarspor Başkanı hakemden dert yandı

Van'da 1. Amatör Kümede mücadele eden Gürpınarspor'da, hafta sonu oynanan Yolspor maçında orta hakemin yanlı tutumu tepki topladı. Kulüp Başkanı ve hocası Erhan Öner, söz konusu maçta orta hakemin kendilerine büyük bir haksızlık yapt

VAN 29.10.2016 11:21:53 0
Gürpınarspor Başkanı hakemden dert yandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
     Van'da oynanan 1. Amatör Küme maçlarında heyecan devam ederken, karşılaşmalarda hakemlerin tutumu da konuşulmaya devam ediyor.
      Gazetemizi ziyaret eden Gürpınarspor Kulüp Başkanı ve Hocası Erhan Öner, onca maddi sıkıntılra rağmen sahaya çıktıklarını, ancak bu tür hakem hatalarının kendilerini mağdur ettiğini dile getirdi. 
        23 Ekim günü Sanayi sahasında oynanan Yolspor ile Gürpınarspor arasındaki maçta orta hakemin yanlı bir tutum sergilediğini belirten Öner, "Bizim oyuncu ile hakem arasındaki münakaşanın ardından orta hakem Enes Kaplan ağza alınmayacak küfürler etti. Daha sonra etrafa tehditler savurup 'silahımı getirin' diye bağırdı. Akabinde 10 oyuncumuza kırmızı kart gösterdi. Şikâyetimizin ardından orta hakem Enes Kaplan, bize; 'Suç duyurunuzu çekin, ben de olumlu rapor bildireceğim' dedi. Gözlemcinin raporunda görüleceği üzere hakemin ilk futbolcunun tartışmasını rapor ettiği, daha sonraki olaylar için herhangi bir raporu söz konusu olmadı. Hakem, spor ilke ve ahlakına aykırı davranmış, bazı futbolcularımıza haksız yere kırmızı kart göstererek mağdur etmiştir. Bu nedenle gözlemcinin raporu ve diğer şahısların da tanıklığına başvurularak hakemin vermiş olduğu haksız kararların iptali için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
        Öner, söz konusu hakemin aynı gün DSİspor ile Birlikspor maçını da yönettiğini, buna rağmen kalkıp kendi maçlarını da yönetmesinin doğru olmadığını belirtti.