GÜRPINAR’DA YOLLAR PARKE TAŞIYLA DÖŞENİYOR

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında daha önce hizmet göremeyen mahallelerin yolları parke taşıyla döşeniyor.

VAN 1.08.2017 18:32:34 0
GÜRPINAR’DA YOLLAR PARKE TAŞIYLA DÖŞENİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00

İlçede hizmet atağı başlatan Gürpınar Belediyesi, bir yandan şehir merkezindeki projeleri hayata geçirirken, diğer yandan da en ücra mahallelere hizmet götürmek için yoğun mesai harcıyor.

Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan yol çalışmalarında ilçeye bağlı Yolaşan ve Ongün mahallelerinin yollarının tamamı parke taşıyla döşendi.
Örmeli mahallesinde sona gelinen çalışmalar, önümüzde günlerde Günbaşı mahallesinde devam edecek. Çalışmalar sonunda 18 mahallenin yolunun parke taşıyla döşenmesi bekleniyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, birçok mahallenin daha önce hiç yol hizmeti görmediğini belirterek, bu mahallelerin yollarının onarılması için hizmet atağı başlattıklarını vurguladı.

Yolların bakımını çok önemsediklerini belirten Doğramacı, “Bizim için yol demek medeniyet demektir. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Bugüne kadar yol konusunda hiç hizmet alamayan mahallelerimiz var. Bizler de en ücra köşedeki mahallelerimize yol hizmetini götürmek için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlaması için çalışmalarımızı ilçemize bağlı tüm mahallelerimizde sürdüreceğiz.” dedi.