Gürpınar Belediyesi, 2022 yılı hedefini belirledi

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, meclis üyeleri ve belediye personelleriyle 2019-2021 yılında yapılan yatırım ve çalışmalarla 2022 yılı hedeflerinin ele alındığı ’Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştird

VAN 31.12.2021 11:45:08 0
Gürpınar Belediyesi, 2022 yılı hedefini belirledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Tanış, 2,5 yıllık süre zarfında Gürpınar’da önemli çalışmalara imza attıklarını anlattı.

Göreve geldiği günden bu yana yenilikçi bir anlayış ile Gürpınarlılara hizmet etme noktasında gece gündüz demeden var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Başkan Tanış, “İçinde bulunduğumuz yılın değerlendirmesini yaparken 2022 yılına daha hazır, daha güçlü ve daha büyük hedefleri olan bir şehir olarak giriyoruz. Şehrimizde hâkim olan barış ve huzur iklimini vizyon proje ve hizmetlerimizle taçlandırmaya devam ediyoruz. El ele, gönül gönüle daha güzel ve daha mutlu bir Gürpınar için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

"PERSONEL MAAŞLARIMIZA YÜZDE 50’YE YAKIN ARTIŞ YAPIYORUZ"

En düşük işçi maaşının 6500 Türk Lirası olacağını kaydeden Başkan Tanış, “Hizmetlerimizi yaparken iş üreten personellerimizin de çalışma azimleri artırmak için maaşlarında büyük bir iyileştirme yapıyoruz. Bu iyileştirmeyle birlikte personel maaşlarımız yüzde 50’ye yakın artışla 6500 liraya çıkacak. İşçi kardeşlerimiz için belediyemizin imkânları dâhilinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Çünkü biz emekçilerimizi ailemizin bireyleri olarak görüyoruz ve ona uygun şekilde hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu dönemin belediyecilik anlayışını gönül belediyeciliği olarak tarif ediyoruz. Biz gönül belediyeciliğimizi personellerimizle birlikte yapacağız. Gürpınar’ımızı daha ileriye götüreceğimize inanıyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretle 2022 yılını da vatandaş odaklı belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde sunacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Desteklerinden ve çalışmalarından dolayı belediye meclis üyelerine de ayrıca teşekkür eden Başkan Tanış, gönül belediyeciliği döneminde yapılan hizmetleri sunum eşliğinde anlattı.

2,5 yılın değerlendirmesini yapan Başkan Tanış, önümüzdeki yıllarda hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi verdi.

Program soru cevap kısmı sonrası yemek ve müzik programıyla devam etti.