GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR!

TFF Spor Toto 3’ncü lig 3’ncü grup’ta mücadele eden temsilcimiz Belediye Vanspor ligin 33’ncü haftasında Gölcükspor ile hayati bir maça çıkıyor. Bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirten Belediye Vanspor Kulüp Eş Başkanı

VAN 26.04.2014 18:18:53 0
GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Spor Toto 3’ncü lig 3’ncü grupta mücadele eden temsilcimiz Belediye Vanspor ligin 33’ncü haftasında Gölcükspor ile kendi sahasında karşılaşıyor. Siyah-Kırmızılılar açısından ligde kalma adına son derece önemli olan karşılaşma yarın saat 13.30’da Van Atatürk Stadında oynanacak. Maçın normal saatinin 15.30 olduğunu belirten Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Mahmut Pala, misafir takımın isteği üzerine maçın saatinin 13.30’a alındığını söyledi. Bütün takımlara bu nezaketi gösterdiklerini ifade eden Pala, B. Vanspor’un her zaman kendisine yakışanı yaptığını vurguladı. Gölcükspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını söyleyen Pala, bu maçın kendileri için ölüm kalım maçı olduğunu ifade etti.

ÖLÜM KALIM MAÇI

Belediye Vanspor ligin 33’ncü haftasında Gölcükspor ile hayati bir maça çıkıyor. Bu maça çok önem veren B. Vanspor yönetimi seferber olmuş durumda.

Bu maçın öneminin herkes tarafından çok iyi bilinmesi gerektiğini ifade eden Pala, şunları söyledi: “Bu maçı ölüm kalım diye adlandırmamız kesinlikle yanlış anlaşılmamalı. Yani fanatizmin üst boyutlara kadar gelip bir taşkınlık çıkacağı anlamına gelmemeli ve getirilmemeli. Herkes kendisine yakışanı yapmalı. Sadece 3. Lig 3. Grupta kalmamız için mutlaka kazanmamız gereken bir maçtır. Bunu herkes böyle bilmeli. Herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Vanlıları ve B.Vanspor’a gönül vermiş herkesi bu maça davet ediyoruz. Taraftarlar bizi bu önemli günde yalnız bırakmasınlar. Kara-Kobra Taraftar Derneği ligin başından beri bizi yalnız bırakmadı. Onlara da çok şey borçluyuz. Yine bu önemli maçta en büyük desteği onlar verecektir.”

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK

B.Vanspor gelecek yıl 3. Lig 3. Grupta mücadele etmek için Gölcükspor maçını kazanmak durumunda. Aksi takdirde ligde kalıp kalmayacağı son maça kalacak ancak son maçı da zorlu deplasmanda oynayacak.

Kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirten Pala şöyle dedi: “Gölcükspor’u yenebilecek kadroya sahibiz. Bu nedenle bu maç kazanılmayacak bir maç değildir. B.Vanspor ligin başında Karşıyakaspor, Manisaspor gibi büyük takımları Türkiye Ziraat Kupasında elemiş bir takımdır. Biz futbolcularımıza inanıyoruz. Bu maçı da çıkıp alacaklarını da biliyoruz. Bunun başka çaresi de yok. Biz bu maçı kaybedersek kümeye düşmüyoruz. Kümeye düşecek olan başka bir takımın sahasına deplasmana gidiyoruz. Deplasmana giderken de Türkiye’de oynanan birtakım kirli oyunların da farkındayız. Bundan dolayı bu işi kendi sahamızda bitirmeliyiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu maçı kazanacağız.”

FUTBOLCULARIMA GÜVENİM TAM

B. Vanspor yönetimi yarın oynanacak bu önemli maç için seferber oldu. Bu maçın önemini futbolcularına ve taraftarlarına anlatan B.Vanspor yönetimi futbolcularına güveniyor.

Futbolcularının çok iyi bir maç çıkaracağını söyleyen Pala şunları kaydetti: “Biz yönetim olarak futbolcularımızı bu maça adapte etmek için elimizden gelen her şeyi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Futbolcularımızı 4 gün boyunca kampa aldık. Sürekli teknik heyetle görüşüyoruz. Futbolcularla birebir görüştük. Bu maçın önemini anlattık. Futbolcularımız kaybetmeyi akıllarının ucundan bile geçirmiyorlar. Bunu sporcularımızın ruh halinden ve davranışlarından da anlıyoruz. Futbolcularımız çok iyi bir maç çıkaracaklardır.”

B. VANSPOR’U KİMSE SİYASİ BİR PARTİNİN TAKIMI OLARAK GÖRMEMELİ

Valilik başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarını, işadamlarını B. Vanspor’a sahip çıkmaya davet eden Pala son olarak şunları söyledi: “Sadece Van Büyükşehir Belediyesi’nin ayıracağı bütçe ile bu takım ayakta duramaz. B. Vanspor’u kimse siyasi bir partinin takımı olarak görmemeli. B. Vanspor kümeye düşerse Van kaybeder. Çünkü B.Vanspor aynı zamanda Van’ın tanıtımını en iyi yapan bir spor dalıdır. Misafir takımlar buraya geldiklerinde burada alış veriş yapıyorlar ve otellerde dinleniyorlar. Bunları göz ardı etmemeliyiz. Her eleştiriye açığız. Ancak gün Vanspor’a sahip çıkma günüdür. Bu maçı kazandıktan sonra öz eleştirimizi yapacağız. Eksiğimiz nerede varsa onları çözmeye çalışacağız. Basının ve taraftarlarımızın eleştirilerini de dikkate alacağız.”

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -Fazıl Erüş