Gülüştür, gazetemize açıklamalarda bulundu

İstanbul’da bulunan, iş adamı ve eski Vanspor kulüp başkanı Ömer Gülüştür, gazetemize yaptığı açıklamada, Van’a yeni bir takım kazandırmanın çalışmalarını bitirmek üzereyiz dedi.

VAN 23.03.2017 10:24:17 0
Gülüştür, gazetemize açıklamalarda bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00
     İstanbul’da ikamet eden iş adamı ve eski Vanspor kulüp başkanı Ömer Gülüştür, eski Vanspor ruhunu yeniden estirmek için, yeni bir takımı Van’a kazandırmak için çalışmalar yapıldığını duyurdu.


      Birçok profesyonel takımla görüşmelerin sürdüğü ve alınacak olan yeni takımın Vanlıspor olarak Van’a getirileceği haberi üzerine, gazetemiz İş adamı Ömer Gülüştür’le bir görüşme yaptı.


         Gazetemiz spor müdürü Salih Deniz’e konuşan Ömer Gülüştür, Benim sportmen bir ruhum yok. Hayatımda hiç futbol oynamadım. Ama memleketim için, Van için eski Vanspor’u 3. Ligden alarak o dönemde 1. Lige kadar çıkardık. Daha sonra yanlış seçtiğimiz bir takım insanlar sayesinde, benim İstanbul’da oturup Van’a az geldiğim dönemlerde, Vanspor üzerinde bazı oyunlar oynandı. Biz bu oyunları his ettik ama önlemede başarılı olamadık. Bunları müsait bir zamanda Van’da açıklayacağım. Hiçbir şey örtülü kalmayacaktır diyen Gülüştür, eski Vanspor’u mecburen bir kenarda bıraktık. Şimdi yeni bir Vanspor için hedefimiz var. Yeni bir takım çalışmalarımız var. Adı da Vanlıspor’dur. Şu anda kuruluş aşamalarını tamamlamış durumdayız. Şimdi İstanbul ve Ankara’da bir takım ayarlamaya çalışıyorum. Van’da tesisler kurarak getireceğimiz takımı süper lige çıkartıp Van’ın emrine vereceğiz. Takım süper lige çıkana kadar başında duracağım diyen Gülüştür, hedefimize vardığımızda ise takımı Van’a teslim edeceğim dedi. BNu konuyla ilgili olarak İş adamı Ömer Gülüştür’ün önümüzdeki süreçte Van’da bir açıklama yapması bekleniliyor.

KAYNAK BÖLGE GAZETESİ