Gülşen Orhan: Demokrasi Taşla Sopayla Olmaz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Van Milletvekili, Gülşen Orhan ve AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

VAN 18.03.2014 15:56:25 0
Gülşen Orhan: Demokrasi Taşla Sopayla Olmaz
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Milletvekili Gülşen Orhan, AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki partililer seçim çalışmaları kapsamında 112 Acil Servisi ve Van Adliye Sarayı’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.



İlk olarak 112 Acil Servisini ziyaret eden Gülşen Orhan ve Abdulmenaf Keyifli, burada kurum çalışanları ile sohbet etti. Milletvekili Orhan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, herkesin özgürce demokratik hakkını kullanması gerektiğini ifade etti. Orhan, “Bu barış sürecini sürdürecek tek lider Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır. AK Parti’dir. Sizlerde bu barışa katkı sunun. Böyle bir lideri göz ardı etmeyin. Bu önemli sürece sahip çıkın” dedi.



“DEMOKRASİ TAŞLA, SOPAYLA OLMAZ”



Son dönemde Van’da AK Partililere yönelik yapılan saldırılara da değinen Gülşen Orhan, Van’da bir mobil ekip kurulmuş. Bu ekip 5-6 gruptan oluşuyor. Arkalarında da taşla, sopayla dolu bir kamyon. Adeta etrafta terör estiriliyor. Emniyet birimleri ise buna yönelik bir müdahalede de bulunmuyor. Milletin kafasını kırmaktan çekinmeyenler, milletin camını rahatlıkla kırar. Savaşta bile ambulanslara saldırılmaz. Ama burada bunu da yapıyorlar. Vatandaş kendi arasında anlaşıyor ama vatandaşı yönetenler vatandaşı ırkçılığa itiyor. Gençleri kardeşliğe sevk edeceğine ırkçılığa sevk ediyorlar. Bize yönelik yapılan saldırılara yönelik BDP kanadından bir beyanat, bir açıklama yok. Kınama yapılmadı” şeklinde konuştu.



VAN ADLİYESİ’NE ZİYARET



112 Acil Servisi ziyareti sonrası Van Adliye Sarayı’nı ziyaret eden heyet, burada ilgi ile karşılandı. Adalet Komisyon Başkanı ve aynı zamanda Tuşba Seçim Kurulu Başkanı görevini yürüten Behçet Aşılar’ı ziyaret eden Milletvekili Gülşen Orhan ve Abdulmenaf Keyifli, burada kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Adalet Komisyon Başkanı Behçet Aşılar, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, seçimin iyi bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu. Aşılar, özellikle AK Parti Hükümeti’nin her alanda güzel adımlar attığını ifade ederek, Van için çok büyük bir ihtiyaç olan Adalet Sarayı’nın da bu güzel adımlardan biri olduğunu söyledi. Yapılan sohbet esnasında Aşılar, infaz koruma memurlarına yönelik eğitim amaçlı bir kompleksin kurulmasının hem Van için hem bölge için iyi olacağını söylemesi üzerine, Milletvekili Orhan, böyle bir talebin olması halinde takipçisi olacaklarını ifade etti.



Heyet daha sonra 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dr. Mesut Bilen’i makamında ziyaret etti. Seçime yönelik yapılan sohbette, özellikle seçim günü alınması gereken güvenlik tedbirlerine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.