Gülpınar: Kazanmamız gereken maça çıkacağız!

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, bugün deplasmanda karşılaşacakları GMG Kastamonuspor'u mağlup ederek, bugün kazanmaları gereken bir kaça çıkacaklarını ifade etti.

VAN 28.04.2021 10:20:27 0
Gülpınar: Kazanmamız gereken maça çıkacağız!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Zorlu GMG Kastamonuspor maçı öncesi gazetemize değerlendirmelerde bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, mutlaka kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını ifade etti. Kastamonuspor maçının da Etimesgut Belediyespor maçı kadar zor geçeceğini belirten Gülpınar, bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılmaları halinde, önemli bir yol kat edeceklerini söyledi.

"5 PUANLIK FARKI KİMSE GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN"

Geçtiğimiz hafta sahalarında Etimesgut Belediyespor'u mağlup etmenin sevinci içerisinde olduklarını belirten Gülpınar, "Etimesgut Belediyespor, maçı bizim açımızdan bu sezonun kırılma maçlarından biriydi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Futbolcularımız bunun bilincinde ve oyun planına sadık kalarak, çok iyi mücadele ettiler. Nasıl oynamaları gerekiyorsa, o şekilde oynadılar. Sonucunda çok şükür kazandık. 1-0 kazanmamıza rağmen, çok net pozisyonlara da girdik. Tabi rakibinde önemli pozisyonları oldu ve 1 topları direkten döndü. Oyunun genelinde rakibe göre daha istekli ve iyi bir oyun ortaya koyduk. Sezon adına kırılma maçlarından biriydi. Eğer play-off'ta olmak istiyorsak, mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Zorlu maçı kazandığımız için mutluyuz. Tabi şuan her şey bitmiş değil

. Bu hafta Etimesgut maçı kadar zor bir maça çıkacağız. 5 puanlık farkı kimse gözünde büyütmesin. Zorlu bir Kastamonu deplasmanına çıkıyoruz. Son hafta da Eyüp deplasmanına gideceğiz. Oradaki maçta çok zorlu olacak. Önemli olan Kastamonuspor maçını kazanıp, biran önce play-off'u garantileyebildiğimiz en kısa sürede garantileyip, sıralama anlamında da gelebileceğimiz en iyi yere gelmek için mücadele edeceğiz. Kastamonuspor maçı da Etimesgut maçı kadar zor bir maç olacak. İnşallah buradan 3 puanla dönersek, play-off anlamında çok önemli bir yol kat etmiş oluruz diye düşünüyorum" diye konuştu.

"VANSPOR'UN HAK ETTİĞİ YERE GELMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Mutlaka kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını belirten Gülpınar, "Bizim gibi, rakiplerimizin de zor maçları var. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Play-off grubunda bulunan bütün takımların çok zor maçları var. Şuan kimsenin yeri garanti değil. Biz deplasmanda Kastamonuspor karşısında galibiyet için çıkarken, onlarda ligden düşmemek adına mücadele edecekler. Son maçlar çok zorlu geçiyor. Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor son dakikalarda Karabük karşısında galibiyeti bulabildi. Kimsenin işi garanti değil. Biz bu anlamda işimizi sıkı tutmalıyız. Korkulu rüya görmek istemiyoruz. İnşallah buradan 3 puanla dönüp, kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz. Kastamonuspor, kendini garanti altına almak için bu maça kazanmak için çıkacak. Bizde yerimizi biran önce garantilemek istiyoruz. İki taraf açısında da zor bir maç olacak. Biran önce yerimizi garanti altına alıp, play-off hesapları yapmak istiyoruz. Takımımız şuanda eksiğimiz bulunmuyor. Ama sınırda olan oyuncularımız var. Oyuncularımız arasında bir birliktelik var. Geçtiğimiz hafta Etimesgut Belediyespor maçında da ortaya konulan birliktelik bizi de çok mutlu etti. Önemli olan bu birlikteliği sahaya yansıtmak, bizim takımımız bunu istediği zaman çok güzel bir şekilde başarabiliyor ve sahaya yansıtabiliyor. Bundan sonra da bunun altına düşme şansları yok. Öyle bir hakları da yok. Çünkü 1,5 milyonluk şehri temsil ediyoruz. Van'ın hayalleri var. Bu anlamda inşallah her maçta bu şekilde kenetlenip, Vanspor'un hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız" ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz