Gülerce'den Fethullah Gülen'e mesaj

Hüseyin Gülerce Fethullah Gülen'e mesaj göndererek, 'Sayın Gülen, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı doğru okuyamadınız, kaybettiniz' dedi.

VAN 4.05.2015 09:46:54 0
Gülerce
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Yıllarca Gülen grubunun önemli isimlerinden biri olarak gösterilen fakat 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra paralel örgüte sırtını dönen Hüseyin Gülerce, Yeni Şafak’tan Nil Gülsüm’e verdiği röportajda Fethullah Gülen’e de çağrıda bulundu.

GÜLEN'E MESAJIM VAR

Gülen işin bu noktaya varacağını bilseydi takıyyeye devam mı ederdi?

Buradan sizin aracılığınızla sayın Gülen'e bir mesaj iletmek istiyorum: “Sayın Gülen, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı doğru okuyamadınız, kaybettiniz” mesajım bu. Gülen'in bütün hatası, Sayın Erdoğan'ı okuyamamak oldu.

GÜLERCE: DARBE SONRASI BAŞBAKAN VE KABİNE BELLİYDİ

DUMANLI GÜLEN'DEN HABERSİZ GÖRÜŞEMEZ

Ekrem Dumanlı'nın Gültan Kışanak ile yaptığı bir görüşme basına yansıdı. Yorumunuz ne olur?

Ben eğer bu yapıyı tanıyorsam, kesinlikle Gülen'in talimatıyla, her partiden üst düzeydeki kişilerle birebir görüşmeler yapıyorlardır. Gülen'den habersiz Ekrem Dumanlı üst düzey kişilerle hiçbir görüşme yapamaz. Ancak onun talimatı ve yönlendirmesiyle yapar görüşmelerini ve ne söyleyeceğini de önceden kendisine söylerler.

TASI TARAĞI TOPLAYACAKLAR

Gülen'i çok uzun yıllardır ve yakından tanıyorsunuz. Sizce Gülen'in şu anki hissiyatı nasıldır?

Ben bugüne kadar hiç yıkılmadığı kadar yıkıldığını düşünüyorum. Sebebine gelince Fethullah Gülen mağlubiyeti hazmedip taşıyabilecek bir insan değil. Şimdiye dek hiç mağlup olmadı. Şimdi üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Son iki hakimin hamlesindeki mağlubiyet de ona en az 25 Aralık mağlubiyeti kadar ağır gelmiştir. Bence Paralel Yapı'nın işi bitmiştir. 8 Haziran sabahı tası tarağı toplamaya başlayacaklar.

GÜLERCE: KAYBETTİLER, 8 HAZİRAN'DA KAÇACAKLAR

MASONİK YAPILANMA SOLDA SIFIR KALIR

Paralel Yapı'nın örgütlenme biçimi masonik yapılanmaya benzetiliyor. Ne dersiniz bu benzetmeye?

Bence masonik yapılanma, Paralel Yapının yanında solda sıfır kalır.