Gülen'den kan donduran ifadeler!

Başbakan'ın ölümü için dua ettiği ortaya çıkan Fethullah Gülen, ses kayıtlarında kan donduran ifadeler kullanıyor: Hizmetimizin selameti için 1 kişi veya ülke gitse ne olur

VAN 16.02.2014 10:23:54 0
Gülen
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yargı darbesiyle AK Parti hükümetini devirmek için art arda operasyonlar yapan paralel yapının yüksek yargı üyesi hakim ve savcılara yönelik talimatlarını içeren ses kaydı ortaya çıktı.

Fethullah Gülen'in talimatlarının yer aldığı kayıtlarda "Üç yıldır Uzun'un ölümü için dua ediliyor. Hala ayakta. Demek ki halisane dua etmiyorsunuz. MOSSAD, CIA ve diğerleri Uzun'u götürmek istiyor. Bize de onun akılsız davranışları yüzünden '159 ülkedeki okullarınızı kapatırız ya da RTE'yi götürüsünüz' diyorlar. Hizmetimizin selameti için 1 kişi veya ülke gitse ne olur" deniyor.

İşte Gülen'e ait olduğu iddia edilen kan donduran kayıtlar:

"Ok yaydan çıktı bir kere. Bu safhadan sonra geri dönüş 'yok olmamız' anlamına gelir. Onun için tüm imkanlar kullanılarak taarruz tek yoldur. Önümüze kim çıkarsa ezip geçeceğiz. Seçimlerde yüzde 65 ile bile gelseler, dosyalarla götürmek zorundayız. 44 yılda ördüğümüz hırkayı 'Buyrun siz giyin' diyecek değiliz."

GÜÇ İÇİN TEHDİT EDİN

"Bu hizmetin bekaası için gerekirse Türkiye feda edilir. 5 bin savcı o kadar hakim, on binlerce polis ve asker şehit olmaya hazır. Kayıplar önemli değil. Türkiye'deki mücadelede ABD'nin yanında yer alırsak güçlü çıkarız."

"Bütün bilgiler her alanda amir, memur, hakim, savcı, asker, general, vali, müsteşar, esnaf ve talebe sayı ve özellikleriyle masamızda. Herkesi her an 'Hain ilan ediliriz' endişe ve baskısı altında tutun. Gerekirse zaaflarını açıklamakla tehdit edin. Hizmetimizi muhafaza için güçlü olandan yana olmak esas düsturumuz olmalı."

HER YOL MÜBAH

Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen kayıtlarda cemaat üyelerinden, hedeflerine ulaşmaları için her şeyi yapabilecekleri emrediliyor. Kayıtta, yer alan ifadlere göre hizmetin istediği sonuçlara ulaşılması ve hedeflere ulaşılması için "Komünist, faşist, Alevi ve CHP'li fark etmez, herkesle ittifak edin" deniyor.

UZUN ADAMI POLEMİĞİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız "Eğer mesele dershaneler olsaydı, 'Uzun adamın ölümünü üç yıldan beri istiyoruz. Ama hala ölmedi' denmezdi" diyerek ses kayıtlarından ilk bahseden oldu. Başbakan Erdoğan da "Ameliyatımı bile konu etmişler" diyerek skandal talimatlardan bahsetmişti.Takvim