Gülen ve örgütünün dimdik karşısındayım!

Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, Gülen grubuna veryansın ederek, karşılarında dimdik durduğunu ve Başbakan'la birlikte olduğunu yazdı.

VAN 18.02.2014 11:19:44 0
Gülen ve örgütünün dimdik karşısındayım!
Tarih: 01.01.0001 00:00

İşte Yükselir'in yazısı:

17 Aralık operasyonu ve devamında yaşanan olaylar silsilesinde durduğum yer net biçimde belli olmasına rağmen, yazdıklarımın doğru anlaşılması için bir kez daha not düşeyim: Bu süreçte seçilmişlerden, sandıktan ve asıl hedefin o olduğuna adım gibi emin olduğum için de Başbakan Erdoğan'dan yanayım! Hem de sonuna kadar! Devletin içine çöreklenerek, devletin imkânlarını kullanarak, devletin politikalarına kafa tutan ve devletle oyun oynamaya kalkan ve bu akıl almaz küstahlıklarına karşı koyan herkesi, her kesimi yine devlet gücüyle elde ettikleri imkânlar sayesinde itibarsızlaştırarak yok etmeye çalışan Fethullah Gülen ve örgütünün de dimdik karşısındayım! Ben oğluma ve onun çocuklarına Gülen Cemaati'nin vesayetinde bir gelecek emanet etmemeye yeminliyim! Bu yüzden de kendisinde de aynı kararlılığı gördüğüm ve son süreçte attığı her adımı Türkiye'nin geleceği adına atılmış bir adım saydığımdan Başbakan'la birlikteyim evet.

Bu ülke devletin kilit noktalarını ele geçiren ve bu yolla da kendisine paralel bir devlet kurma niyetinde olanlar tarafından yönetilemez ! Tabii sanılmasın ki iktidarla ilgili bazı noktalarda yanlışlar, eksikler görmüyorum. Görüyorum ama her gördüğümü de çekmeceme atıyor ve eleştirilerimi erteliyorum. Ne zaman baş başa kalırsak... Yani ne zaman bu ülke derin çetelerden temizlenip arınırsa... İşte ben de o zaman o çekmeceye koyduklarımı bir bir çıkaracağım ve bugün kafama yatmayan her şeyi bu köşeye taşıyacağım. Bu arada kimse de benim bu duruşumu sorgulamaya kalkmasın sakın. Çünkü dün ne idiysem, bugün de oyum. Ne dün başka kalemler gibi koştura koştura Pensilvanya'lara gidip bağlılık yeminleri edip birilerinin elini eteğini öptüm... Ne de bugün. Şimdi değil, yaşamımın hiçbir anında okyanus aşırı bir ülkede konuşlu bir adamın ülkenin iradesinde söz sahibi olduğunu kabul edip, "Hocam şu davaya bi el atsanız" diyecek kadar da kafayı sıyırmadım! (Bu taş Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nadır!)

Bu haber 5,199 kez okundu.