Grup Kara Kobralar'dan durum değerlendirmesi…

Van'daki ateşli taraftar grubu olarak bilinen Grup Kara Kobralar, yeni sezon öncesi, statta toplanarak durum değerlendirmesi yaptı.

VAN 24.06.2015 14:18:51 0
Grup Kara Kobralar
Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto 3. Lig de mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, sezon hazırlıklarını yaparken, taraftarlar da yeni sezon için çalışmalarına başlamış durumda.
Yıllardır, Van Büyükşehir Belediyespor'u evinde ve deplasmanda yalnız bırakmayan, Grup kara kobralar, statta toplanarak durum değerlendirmesi yaptı.
Yaklaşık 200 taraftarın katıldığı toplantıda, yeni sezonda neler yapılması, yapılacak tezahüratlar, taraftarların sıkıntıları, taraftarların statta geliş ve gidişleriyle birlikte, yapılan kötü tezahüratların ve sahaya atılan yabancı cisimlerin takıma zarar verdiği konuşuldu. Güzel bir atmosferde geçen toplantı yine güzel tezahüratlar eşliğinde sona erdi.
Grup kara kobralar başkanı Ercan Dülger, amaçlarının yeni sezonda daha farklı, takımı daha çok sahiplenen bir grup olduğunu belirterek, "Bunun yanında, yapılan kötü tezahüratlar ve sahaya atılan yabancı cisimlerin verdiği zararın önüne geçmek kendimizce bir durum değerlendirmesi yaptık" diyen Dülger, "Yıllardır takımın yanındayız. İnanın sahaya atılan yabancı cisimler yapılan kötü tezahüratlar grubumuz tarafından yapılmamaktadır. Yeni sezon da bunun önlemini alacağız. İçimizde bunu yapanlar varsa kesinlikle barındırmayacağız. Kötü davranışlarda bulunanları birlikte tespit edeceğiz. Bu takım hepimizindir. Zarar görmesi bizleri gerçekten üzer. Yeni sezon da biz üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getireceğiz. İnşallah yönetimimizde iyi bir takım oluşturur bu sayede futbolumuz layık olduğu yere gelir dedi.
Dülger son olarak, Yeni çıkarttığımız üyelik kart sistemiyle 5000 üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Kapımız herkese açıktır. Diyerek, yeni sezon da Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar diliyorum" dedi.

Bölge:  Salih Deniz