Görülmeye değer...

Van'ın Muradiye İlçesinde bulunan Şelale, bu aralar gürül gürül akıyor. Bendi Mahi Çayı üzerindeki Muradiye Şelalesi, kartpostallık görüntüler sunarken, özellikle de fotoğraf severlerin ilgisiyle karşılaşıyor.

VAN 21.05.2018 10:57:06 0
Görülmeye değer...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van merkeze 80 km uzaklıkta bulunan Muradiye Şelalesi, suyun en bol aktığı mevsimlerden birini yaşıyor. Gürül gürül akan şelale, görselliğinin yanı sıra dinlendiren su sesiyle de adeta insanları çağırıyor.
Heybetli akışıyla adeta büyüleyen Muradiye Şelalesi, bu aralar en çok da fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor. İl dışından gelen misafirlerin görmek istediği yerlerden biri olan Muradiye Şelalesi, ilginç anlara da şahitlik ediyor. Önceki gün Muradiye Şelalesi'nde tahta köprünün üstünde bir erkek, kız arkadaşına evlenme teklif etti.
Bu tür renkli görüntülere de ev sahipliği yapan Şelale, her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Muradiye ilçesinin kış aylarında soğuk olmasından dolayı zaman zaman donan şelale “buz şelalesi” halini alırken, baharın bu aylarında da oldukça heybetli akarak büyülemeyi başarıyor.
Kartpostallık görüntüler sunan şelale, ziyaretçileri tarafından bol bol fotoğraflanıyor. Selfie (özçekim) yapmayı sevenler de yine Muradiye Şelalesi'ne uğradıklarında bu fırsatı kaçırmıyor.
Ziyaretçiler, bol bol çektikleri fotoğraflarla Muradiye Şelalesi ziyaretini ölümsüzleştiriyor.

 

 

BENDİ MAHİ'Yİ ES GEÇMEYİN
Muradiye Şelalesi'ni ziyaret edenlerin aynı zamanda Bendi Mahi Çayı'nı ziyaret ederek Van Balığı'nın göç olayını izledikleri de öğrenildi. Şelalenin heybetli akıntısının ardından Van Balığı'nın eşsiz göç olayına tanıklık eden vatandaşlar, unutamayacakları bir gün yaşıyorlar. Yetkililer, bu unutulmaz günü yaşamak isteyen herkesi Muradiye'ye davet ediyor. / Özel Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi