Gölkentliler Taraftar Grubu Vangölü TV’ye Vanspor hakkındaki konuştu

Sedat Dicle’nin hazırlayıp sunduğu, Vangölü TV’de yayınlanan Spor Ekranı programı Vanspor FK’nin düzenlediği 4. Olağanüstü kongredeydi. Gölkentliler taraftar grubuna mikrofonu uzatan Dicle, Gölkentliler’in görüşlerini aldı.

VAN 4.08.2021 10:47:32 0
Gölkentliler Taraftar Grubu Vangölü TV’ye Vanspor hakkındaki konuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gölkentliler grubu üyesi bir taraftar Vanspor ve kongre hakkında görüşlerini şöyle bildirdi; ‘’Öncelikle buradan bizi izleyen değerli izleyicilere selamlarımızı sunuyoruz, biz Gölkentliler taraftar grubu olarak burada bulunuyoruz. Her zaman da Vanspor armasının olduğu her yerde olacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu 4. Kongremiz, maalesef kongreler zararı sadece Vanspora’dır. Çünkü diğer takımlara baktığımız zaman şu an neredeyse herkes kampını tamamlamış, transferlerini tamamlamış ve hocası hazır. Biz hala bir girdabın içindeyiz. Hocamız, transferlerimiz belli değil. Bu yüzden bu kongrelerin tek zarar gören takımı Vanspor oluyor. Umarım bu sahipsizlik bir an önce biter.

Kentte duyarlılık sağlayıp şehir içindeki ve şehir dışındaki bütün işadamlarına büyük bir çağrıda bulunmak istiyoruz burada. Kimse Vanspor’u kendine bir araç bir alet ya da bir merdiven olarak görmesin. Gelecek olan başkan, adaylar, kişiler fark etmeksizin kim Vanspor’a hizmet ederse biz her zaman destekçisi olacağız. Yanlış bir şey yaptığı zaman da biz her zaman karşısında duracağız.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Umarım bugün kazanan Vanspor olu Dediğimiz gibi bugün 4. Kongre. Takımın kapanması veya kayyuma gitmesini tabi ki taraftarlar olarak biz de istemiyoruz. Bu yüzden gelecek olan kim olursa olsun güzel bir şey yaptığı zaman destekçisi olacağız.’’ Gölkentliler’in bir başka üyesi de ekleyerek; ‘’Gölkentliler taraftar grubu olarak her zaman Vansporumuz’un arkasındayız. Hem Van’da olsun hem de batı illerinde de, İstanbul’da temsilciliğimiz var. Her zaman Vansporumuz’un arkasında olacağız, arma sevdamızın peşinde olacağız ve bu böyle devam edecek. Bugünkü kongre de Vanspor’umuz için hayırlı olsun diyorum, teşekkür ediyorum.‘’ diye konuştu.

Kaynak: Vangölü TV