GHSM personelleri iftarda bir araya geldi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, personeli ve aileleri önceki gün Gevaş Gençlik Kampında iftarda bir araya geldi.

VAN 10.07.2015 18:50:16 0
GHSM personelleri iftarda bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve aileleri önceki gün Gevaş Doğa Kampı'nda birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının en üst seviyeye çıktığı Ramazan Ayında, iftarda buluştu.
Manevi duyguların yoğun yaşandığı İftar sonrası bir konuşma yapan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; Ramazan ayının kazanımları, ruhi arınma, ibadet zevki, ahlaki duyarlılık, yardımlaşma, paylaşma ve kardeşlik bilinci üzerine bir konuşma yaptı.
Kurum personelleri ile yapılan iftarın şimdiye kadar ki katıldığı en güzel ve en anlamlı iftar programlarından biri olduğunu ifade ederek iftarda bir araya gelen personelin  birlik ve beraberliğinin daim olması dileğinde bulunan İnanç; herkesin yaklaşan Kandilini ve Bayramını tebrik ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Katılımın yoğun olduğu iftar programı sonunda personel ve aileleri arasında halaylar çekilip, müzik dinletisi ve şarkılar söylendi.
İftara katılan personel ve aileleri düzenlenen programdan dolayı İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a  ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ettiler.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi