GHSİM Basketbol Takımı finale kaldı

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Erkek ve Kız takımları, potada rakiplerinin korkulu rüyası olarak 13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Müsabakaları

VAN 2.04.2015 18:58:42 0
GHSİM Basketbol Takımı finale kaldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Şampiyonalarına katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Erkek ve Kız takımları 23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Malatya’da, 27 Şubat-01 Mart 2015 tarihlerinde Diyarbakır’da ve 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında ise Samsun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakalarında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde katıldıkları çeyrek final ve yarı final bölge şampiyonalarında bütün rakiplerini yendi.
Söz konusu başarılı takım, Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Müsabakalarına kaldı. Vanlı Basketbolcular 09-11 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri’de, 13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında ise Antalya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Müsabakalarında Van’ı temsil edecek.
Katıldıkları müsabakalarda aldıkları başarılı dereceler ile mutlu olduklarını belirten Basketbol Antrenörü Tezcan Tokcan; “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız ve Türkiye Basketbol Federasyonumuz tarafından düzenlenen ve tüm Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol çeyrek final ve yarı final müsabakalarında erkek ve kız takımlarımız bütün rakiplerini yenerek  13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandık. İnşallah katılacağımız Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final müsabakalarında da ilimizi en güzel ve en başarılı şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Kazandıkları başarılarından dolayı bütün sporcularımızı ve sporcularımızın bu başarılarında emeği olan basketbol antrenörlerimizden Sefa Kırmızıaltın ve Uğur Saatçioğlu hocamıza da çok teşekkür ediyoruz. Katıldığımız müsabakalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç beye de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi