Genel Sekreter Mustafa Yalçın, görevine başladı

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Mustafa Yalçın, görevine başladı.

VAN 8.02.2017 18:24:22 0
Genel Sekreter Mustafa Yalçın, görevine başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, mesaisinin ilk gününde belediye yöneticileri ile tanıştı. Yeni Genel Sekreter, tespiti yapılan sorunların önem sırasına göre üzerine gideceklerini belirtti.

Genel Sekreter Mustafa Yalçın, makamında gelişi ile ilgili açıklamalarda bulunan Yalçın, Van’a gönüllü olarak hizmet etmek için geldiğini ve özel bir zaman diliminden geçildiğini belirterek, Allah’ın izniyle büyüklerimizin takdiri ile yeni görevine başladığını ve sorunların üstünden geleceklerini söyledi.

“VAN’A HİZMET ETMEYE GELDİM”

Van halkı ile birlikte yaşamaya geldiğini belirten Yalçın, 22 yıllık belediyecilik deneğimi ile Van halkına hizmet etmeye geldiğini söyledi.

Yalçın, “Tabi özel bir zaman diliminden geçiyoruz. Hizmete ihtiyaç var. Bende buraya gönüllü olarak hizmet etmeye geldim. Burada daha önce görev yapan arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Onlara da emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Bundan böyle yapılacak her işte vatandaşın yanında olacağız. Vatandaşa kapımız açık. Daha önce yapılan tespitlerde Van’ın sorunlarını keşfedilmiş bende onları biliyorum. Tabi önem sırasına göre üzerine gideceğiz. Allah yardımcımız olsun. Herkese kolaylıklar diliyorum. Vanlılara esenlikler diliyorum. Selâmün aleyküm diyorum.” (İLKHA)

 

“VAN’A HİZMET ETMEYE GELDİM”