Genel Müdür Tekataş, Çatak’ta incelemelerde bulundu

Çatak ilçesindeki hizmetleri denetleyen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, “Her yerde hizmetin izi var, hizmetle en uzak mezraya bile ulaştık ve geleceğe silinmez bir imza attık” dedi.

VAN 28.06.2018 11:01:49 0
Genel Müdür Tekataş, Çatak’ta incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

   Tekataş, Çatak İlçesinde hizmetlerin denetimini yaparak, yapılan çalışmalar ile  ilgili bilgiler aldı, talimatlar vererek hizmetlerin aksamaması için talimatlar verdi. VASKİ Çatak Şubesine de giderek, yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı.

   İlk olarak Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül’ü ziyaret eden Tekataş, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu. Çatak’ın ileri gelen kanaat önderleri ile de görüşerek toplantılar yapan Tekataş, toplumun öncülerinin görüşlerini önemsediklerini belirtti.

 

    ÇALIŞMALARDAN DOLAYI, TEKATAŞ’A TEŞEKKÜR EDİLDİ

   Çatak’ta vatandaşlarla buluşan Tekataş’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.

   Daha sonra Karşıyaka Mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyen Tekataş, yüklenici firma yetkililerine de işlerin zamanında bitirilmesini ve halkın ihtiyaçlarının bir an önce karşılanmasını istedi.

   VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, yapılan hizmetlerin hız kesmeden artarak devam ettiğini belirterek, “En uzak mezrada bile hizmetin izi ve sözü var. Biz hiç bir ayrım yapmadan her yere hizmetin imzasını atıyoruz. Her ilçeye olduğu gibi Çatak İlçemizde de altyapı hizmetleri aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz bir gün Çaldıran’ın İran sınırında bir mahallede çalışırken, öbür ekip sarp dağları da aşarak en uzak mezrada bile çaba sarf etmektedir. Amacımız halkın yanında ve hizmetinde olmaktır. Onların teşekkürü ve takdiri ve duası bizim için en büyük ödüldür” şeklinde konuştu.

   Tekataş,  Ak Parti yeni dönem Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ile birlikte ilçe halkının taleplerini dinledi.

   Genel Müdür Tekataş’ın incelemelerine Özel Kalem Müdürü Mustafa Numan Özdağ ile VASKİ Güney Şube Müdürü Tevfik Ergenç de katıldı.