Genel Kurmay Başkanı’ndan Vali Taşyapana ziyaret...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Van’daki sınır birliklerini ziyaret ettikten sonra Vali İbrahim Taşyapan ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

VAN 12.10.2016 19:20:40 0
Genel Kurmay Başkanı’ndan Vali Taşyapana ziyaret...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL HULUSİ AKAR, VALİ İBRAHİM TAŞYAPAN’I ZİYARET ETTİ
 
        Şırnak, Hakkâri ve Van’daki birlikleri denetlemek üzere bölgeye gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ilimizdeki programında Vali İbrahim Taşyapan’ı da makamında ziyaret etti.
 
        Beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile birlikte Şırnak ve Hakkâri’nin Yüksekova ilçesindeki birlikleri denetleyen Orgeneral Akar, ilimizde de Başkale ilçesindeki 4. Hudut Tabur Komutanlığı ile Van 6. Hudut Alay Komutanlığının faaliyetlerini yerinde inceledi.
 
        Van’daki programı kapsamında, Van Jandarma Asayiş Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Oğuz’un da dahil olduğu heyetle Valiliğe gelen Orgeneral Akar, Vali Taşyapan tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Vali İbrahim Taşyapan ile bir saate yakın süren görüşmesinin ardından beraberindeki komutanlarla birlikte Valilikten ayrıldı.