Genel koordinatör Vanlı Bülent Öz…

Gıda Üreticileri ve Toptancıları Federasyonu Genel Koordinatörlüğüne, YYÜ Öğretim Görevlisi Bülent Öz getirildi.

VAN 12.08.2015 09:54:03 0
Genel koordinatör Vanlı Bülent Öz…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye çapında oldukça yaygın ve saygın bir yere sahip olan Gıda Üreticileri ve Toptancıları Federasyonu Genel Koordinatörlüğü'ne bir Vanlının seçilmesi bölge çapında büyük bir heyecan yarattı. 
Bölgenin Tarım ve hayvancılığa dayalı olması münasebetiyle, Gıda Üreticileri ve Toptancıları Federasyonu Genel Koordinatör görevinin bölge halkından birisinin olması, bu bölgelerde tarım ve hayvancılığın giderek yaygınlaşacağı belirtildi. Büyük önem arz eden göreve Öz'ün seçilmesi, Federasyon yönetimi tarafından da oldukça olumlu karşılandı.
Yapılan açıklamada, "Gıda Üreticileri ve Toptancıları Federasyonu Gıda ve gıda sektörlere dayalı üretim ve sanayi alanında Arz, Talep, Danışmanlık ve Proje sahiplerini tek bir masa etrafında ortak istişare ile hareket eden, iktisadi, ekonomik iş birliği entegrasyonu sağlayan, siz gıda üretici ve toptancılarının sorunlarına hızlı ve kesin çözümler üretmeyi kendisine hedef edinerek sektörün hizmetinde olmaya devam etmektedir. Bu hizmetimizde teşkilatlanma yapısı her geçen gün daha da güçlenmektedir. Yakın zamanda her il ve ilçe de federasyonumuzun amaç ve vizyonuna uygun yeni birbirinden kıymetli dostlarla gücümüze güç katacağız. Bu amaçlar doğrultusunda teşkilatlanma ve koordinasyona önem veren federasyonumuz daha güçlü bir koordinasyon için  Doğu Anadolu Bölge Başkanımız olan Sayın Bülent ÖZ, Genel Merkezimizde Genel Koordinatör olarak görev almasından mutluluk duymuştur" denildi.
Öte yandan Karadeniz Bölge Temsilciliğine ise Van Havadis Gazetesi Sahibi ve AYPAŞ Gıda Limited Şirketi Sahibi Ayhan Yazlık'ın seçildiği öğrenildi.
Bölge: Fehmi Tekdur