Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı Gazetecilerle bir araya geldi

Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı bir otelde Van’daki yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

VAN 13.10.2021 19:31:37 0
Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı Gazetecilerle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı bir otelde Van’daki yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

15 Ekim Cuma günü Van’a gelecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ziyareti öncesi İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık öncülüğünde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, “Bugün sizlerle genel başkanımızın Van’a yapacağı ziyaret çerçevesindeki programı paylaşmak istiyoruz. Ayın 15,16 ve ekim tarihlerinde Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Van ziyareti programı çerçevesinde sizlerle bir araya geldik. Soracağınız sorularla yüzleşmek ve hasbihal etmek istedik.” dedi.

Van için önemli olacak 3 günlük Genel Başkanımızın bir programı olacak. Diyen Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Fevzi Donat, “Burada il ziyareti, ilçe ziyareti, STK, yerelle buluşma ve kanaat önderleriyle buluşmalar olacak. Genel başkanımız Van’ı çok önemsiyor. Genel Başkanımız ilk defa bir ilde 3 gün olacak. Buda Van’ı ne kadar önemsediğinin ifadesidir. Gelecek Partisi olarak Türkiye’de ki tüm problemleri çözümleriyle çalışmalar yapan bir partiyiz. Memleketimizin bizce en önemli sorunu olan Kürt meselesi ile ilgili bir çalışma yapıyoruz. Bu Van’da ilk olarak başlayacak ardından diğer bölgelerde yapılacak. İnşallah iktidara geldiğimizde çözüm önerilerini kanaat önderleriyle akil insanlarla görüştükten sonra açıklamamız olacak.” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici ise, “Genel Başkanımız seçilmiş son Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Van’a gelecek. 17 Ekim Pazar günü demokratik geleceğimizin inşası Kürt meselesi toplantısı olacak. Niçin böyle bir isim koyduk, Türkiye’nin toplumsal olarak ülke genelinde hangi halkların sorunu varsa biz o sorunlar üzerine gidip çalışmalar yapıp bir dizi toplantılar gerçekleştirdikten sonra çözüm önerilerimizi kamuoyu ile paylaşmak üzere böyle bir çalışma yaptık.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Vangölü TV