Gelecek Partisi Van İl Başkanı’ndan aşıya davet

Gelecek Partisi yetkilileri Van Valiliği önünde bulunan aşı standını ziyaret etti. Parti yetkililerinden bazıları da standda aşı olarak kamuoyuna ‘aşı olun’ çağrısında bulundu.

VAN 20.08.2021 11:01:32 0
Gelecek Partisi Van İl Başkanı’ndan aşıya davet
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık; ‘’Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı olarak dünya genelinde, ülkemizde ve özelde Van ilimizde Covid-19 salgınından dolayı son zamanlarda vaka sayısının artması ve can kayıplarına dikkat çekmek için bugün basın mensuplarımızla birlikte buradayız. Partide bulunan arkadaşlarımız da aşılarını burada yaptılar. Aşının önemini dile getirmek için bugün buradayız. Şunu ifade etmek isterim ki; kısıtlamalar döneminde Türkiye haritasında hatırlarsanız Van mavi renkte idi ve Türkiye’nin her yerinden bize takdir ve teşekkür geliyordu bu duyarlılığımızdan dolayı. Van halkının pandemi sürecindeki o üç ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ kuralına riayet ettiğimiz için o günlerde Van’ımız mavi renkte idi. Ama kısıtlamalar kalktıktan sonra özellikle son süreçte vatandaşlarımızın bu üç kurala uymadığı, özellikle de aşı olma duyarlılığında olmadığı için biz bugün dikkat çekmek adına buradayız. Teşkilat mensuplarımızın içinde aşı olmayanların bizatihi siz basın mensuplarının da müşahadeleri ile aşıları yapıldı. Biz Van halkına burada bir duyuru yapıyoruz ; ‘Lütfen aşı olalım.’ Covid-19 hastalarına ayrılan hastanelerdeki çığlık seslerini bir daha duymak istemiyoruz. Onun için vatandaşlarımızdan bir an evvel aşı olmayanların aşı yapmalarını buradan duyuruyoruz. Bu duyarlılığı gösterelim. İlimizin birçok sorunu var aslında ama en önemli sorun salgındır. Bu salgının da tek çaresi aşıdır. Aşı olalım, sağlık bulalım.’’

‘FEDAKAR SAĞLIK PERSONELLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Karabıyık konuşmasının akabinde; ‘’Pandemi sürecinin başından bu güne kadar en büyük fedakarlığı gösterenler sağlıkçı kardeşlerimizdir. Hemşiresinden güvenlik personeline bu süreçte büyük bir fedakarlık gösterdiler. İl Sağlık Müdürlüğü’müzün aşı standında bir kez daha kendilerine teşekkür ediyoruz. Pandeminin başından bu güne kadar hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. İki yıla yakındır fedakarca görev yapan sağlık personellerine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte buradan tekrar çağrıda bulunuyoruz; Lütfen aşı olalım.‘’dedi.

Kaynak : Vangölü TV