Galatasaray Futbol Okulu dolu dizgin…

Yaklaşık 6 aydır Van'da eğitim vermeye başlayan Galatasaray Futbol Okulu, kısa sürede yüzlerce öğrenciye eğitim vermenin mutluluğunu yaşıyor.

VAN 25.07.2017 10:16:27 0
Galatasaray Futbol Okulu dolu dizgin…
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Van'da çocuklara ve gençlere futbol eğitimi veren Van Galatasaray Futbol Okulu, genç yetenekleri kazanmaya devam ediyor.
Vanlı genç yetenekleri il ve ülke futboluna kazandırmayı hedefleyen Van Galatasaray Futbol Okulu, 2017 Ocak ayı itibariyle Van'da faaliyetlerine başlamasına rağmen başarılı adımlar atıyor.
   Turabi İnak sorumluluğunda eğitim veren GS Futbol Okulu'nda, yardımcı çalıştırıcı Selçuk Şahar, kaleci antrenörü Enver Yeke ve muhasebeci olarak da Murat Yılmaz görev alıyor.
   Yaklaşık olarak geçen 6 aylık süreçte yüzlerce öğrenciye eğitim veren okul'da geniş kapsamlı bir futbol eğitimi verilmektedir. Galatasaray Futbol Okulu teknik sorumlusu Turabi İnak, gazetemize yaptığı açıklamada, "Bizler futbolu seviyoruz. O açıdan hedefimiz ilimizdeki yetenekli gençleri kazanmaktır diyen İnak, okulumuzda sadece futbol eğitimi vermiyoruz. Eğitimlerimiz sosyal ve fiziksel gelişmeleri de kapsamaktadır. Öğrencilerimiz Antalya yaz kampına katılarak, futbol dışında kamp ortamını tanıma imkanı da bulmuşlardır. Kamplarda öğrencilerimiz, uyku düzeni ve beslenme gibi sosyal eğitimleri yanı sıra, eğitsel ortamlarda sağlanmıştır. Bu çerçevede 2 öğrencimiz Galatasaray alt yapı sorumluları tarafından takibe alınmış ve florya'ya davet edilmişlerdir. Bu gelişmelerde daha iyi eğitim vermemizde bize ateşleyici oluyor" dedi.
    İnak, "Her çocuğun kendi yaş grubunda eğitim aldığı okulumuzda, haftanın belirli günlerinde öğrencilerimize moral olsun diye, tiyatro, sinema gibi faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerde çocukları ayrı motive ediyor. Çalışmalarımız yaz dönemi hafta da 3, kış dönemi ise 2 gündür.  Futbol tutkunu gençleri ve çocukları bekliyoruz. Gizli kalmış cevherleri kazanmak, il ve ülke sporuna kazandırmak için buradayız. İnşallah yapacağımız çalışmalarla da bunu ispatlayacağız" dedi. 


 Bölge: Salih Deniz