FORMLAR YERİNDE

Gençlere taş çıkartırlar...

VAN 5.04.2014 09:56:22 0
FORMLAR YERİNDE
Tarih: 01.01.0001 00:00
Futbol Turizm Acentelerinden biri olan Fanatic Tour'un Antalya'da düzenlediği turnuvaya Van Masterler Takımı da katıldı.


Haber: Umut TARHAN


Önceki gün yapılan kura çekiminin ardından Van Masterler Takımı ilk maçında İzmir Masterler Takımı ile karşılaştı. Daha önce Süperlig´de ve profesyonel takımlarda mücadele etmiş, ardından faal futbolu bırakmış şöhretlerden oluşan takımlar arasında kıyasıya mücadeleler yaşanıyor.
İlk maçında İzmir Masterler Takımı ile karşılaşan Van Masterler Takımı maçı 1 - 0 kazanmayı başardı. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Van Masterler Takımı ikinci maçında Konya Masterler Takımı ile karşı karşıya geldi. Neredeyse tek kale oynayan Van ekibi nazara geldi ve bu maçta şansızlığına yenildi. Maçı 1 - 0 önde götüren Van ekibi, yediği iki talihsiz gol ile maçtan 2 - 1 mağlup ayrıldı.
Turnuvaya Van´dan katılan takımın öncülüğünü yapan eski Vansporlu futbolcular Zeki Yılmaz ve Turgay Karatekin, "Van futbolundaki ortamı, arkadaşlığı pekiştirmek için böyle bir turnuva teklifini geri çevirmedik. Bizler için de güzel oldu. Van´ın adını da en iyi şekilde temsil ettiğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dediler.
Van Masterler Takımında Zeki Yılmaz, Turgay Karatekin, Cumhur Yıldırım, Enver Azbay, Mevlüt Can, Adnan Baytar, Bengin Çakay, Nizam Tatar, Özer Solmaz, Müslüm Ağrak, Osman Çakay, Servet Başar, Davut Yıldırım, Turan Bilge ve Nevzat Şevli yer alıyor. İlhami Dede ise Van takımının başında yer alan isim.
Van Masterler Takımı´nın zorlu mücadeleleri devam edecek.