‘Finansal 15 Temmuz’

Yiğit BULUT

VAN 12.08.2018 11:05:21 0
‘Finansal 15 Temmuz’
Tarih: 01.01.0001 00:00
 10 Ağustos tarihe “Türkiye’nin Finansal 15 Temmuz’u” olarak geçti. 

15 Temmuz 2016’da karşımıza çıkanların sahipleri, bu sefer “finansal köpeklerini” saldılar üzerimize! Ne yapacağız? Teslim mi olacağız? birbirimize mi düşeceğiz? 

Asla! Asla! Asla! 

Canımızı almaya geldikleri gün gelen cellatlara nasıl karşı koyduysak ve hepsini tarihten sildiysek, bu sefer gelenlere karşı da sonuna kadar savaşacağız! Onları da diğerleri gibi tarihin çöplüğünde bırakacağız! 

Sevgili Dostlar, 

Gün, birbirimize “sen, ben” deme günü değil! 15 Temmuz akşamı ülkemizi fiilen işgal etmek için karşımıza geçenler ve sahipleri şimdi yeni bir yöntemle geliyorlar! 

Sevgili Dostlar, 

Sorun dolar değil, sorun ekonomi değil, sorun finansal değil! 

Sorun, bazı sapık küresel oluşumların, bazı devletlerin yönetme erklerini de kontrol ederek Türkiye’ye kast etmeleri! 

Büyük Türk Milleti’nin bir ferdi olarak, bir vatandaş olarak, herkese seslenmek istiyorum; 

Sorun kimin iktidar olduğu, kimin bakan olduğu, kimin merkez bankası başkanı olduğu da değil! Bu sapkın küresel zümre için tek bir hedef var; Türkiye, Türk Milleti... Tekrar ediyorum; Sebep-sonuç ilişkileri farklı algılansa-algılatılsa da tek hedef Türkiye! 

Lütfen bunu hepimiz anlamaya ve anlamlandırmaya çalışalım. 

15 Temmuz fiziki işgal denemesinin yeni sürümü olan bu dalganın ilk amacı devlet-hükümet-halk arasında derin çatlaklar açmak, sivil itaatsizliği körüklemek, ülkemize olan inancımızı kırmak ve son olarak yeniden fiziki işgale kalkışmak! 

Kurtuluş Savaşını vermiş bizler, bu gerçeği acilen kavramalı ve gerekli bütün tedbirleri hep birlikte sorgulayıp, tasarlayarak hayata geçirmeliyiz! İktidar-muhalefet, faklı siyasal düşünce gibi kavramların arkasından bu ülkeyi yıpratmaya çalışanlar ve birliğimizi bozanlar, bu sürecin “Ali Kemal’leri” olacaklar! Ve tarih onları asla affetmeyecek! 

Tekrar ediyorum; Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti son 1000 yılın en ağır saldırılarından biri altında! 

Sonuç: Büyük Türk Milleti’nin bir ferdi olarak, tam bağımsızlık yolunu ikinci kez açan sayın Cumhurbaşkanımızın çevresinde kilitlenerek, hep birlikte bu dalgayı da atlatacağımızdan eminim! İyilerin ve doğruların gözle görülmeyen orduları vardır! Onların dolarları, füzeleri, uçakları olsa da bu millet onları bir kez daha tarihe gömecek! 

Önemli Not: Türkiye’nin dostu olan Amerikan halkına da seslenmek istiyorum. Malesef devlet mekanizmalarınızı ele geçirip kontrol eden bazı küresel güçler, amerikan halkının imkanlarını kullanarak Türkiye’yi tahrip etmeye çalışıyorlar! Buna “dur” diyecek vicdan ve ses yine Amerikan halkı içinden çıkacaktır... Amerika, Türkiye’yi tamamen kaybetmeden ses verin!