Fethullah Erbaş Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, seçim çalışmaları kapsamında Memur-Sen’i ziyaret etti.

VAN 17.02.2014 09:41:26 0
Fethullah Erbaş Memur-Sen
Tarih: 01.01.0001 00:00

Memur-Sen yöneticileri ile bir araya gelen Erbaş, önemli açıklamalarda bulundu. Her seçimin ülke için önemli olduğunu ifade eden Erbaş, “Ancak 30 Mart yerel seçimleri çok daha önemlidir.


Ne yazık ki medya aracılığı ile yapılan göstermelik anketlerle ülkem halkı iki partiyi seçmeye mahkum edilmek isteniyor. Doğuda eğer AK Parti’yi desteklemezsen BDP gelir ya da BDP’yi desteklemezsen AK Parti gelir, batıda da yine AK Parti’yi desteklemezsen CHP gelir söylemiyle halkımız aldatılmaktadır.

Yani ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar." Bu oyunun her seçim döneminde tekrarlandığını anlatan Erbaş, şöyle konuştu: "Oyun aynı, sadece partilerin isimleri farklı. Oysa bu memlekette iktidara ve belediyeye geldiğinde hep hizmet, bereket ve huzur getirmiş olan Milli Görüş ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi halkın gözünden ve gündeminden bilerek gizlenmekte ve yok sayılmaktadır. Ancak, artık mızrak çuvala sığmıyor. Halkımız Saadet Partisi ve onun yapmış olduğu efsane belediyeciliği çok iyi bildiğinden; bize yeniden Van Belediyesi’ni teslim edecektir inşallah.”