Federasyon Başkanlarından Van ziyareti

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş ve beraberindeki heyet üyeleri, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı ziyaret ettiler.

VAN 15.06.2015 19:11:33 0
Federasyon Başkanlarından Van ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Federasyon Başkanları tarafından Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yapılan ziyarette malzeme desteği, kayak branşının ilimizde daha yaygınlaştırılması, bu branşta başarıların artması, lisanslı sporcu sayılarının da yükselmesi konusunda görüşmeler yapıldı. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıda ayrıca Abalı Kayak Tesisinin eksikleri konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmeler sonucunda Abalı Kayak Tesisleri'ne kayak evi ve tekerlekli kayak pisti yapılması konuları da ele alındı.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; "Türkiye Kayak Federasyonu Başkanımız Erol Yarar'a ve Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş'e teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kayak Federasyonu Başkanımıza ve beraberindeki heyetimize ilimizde kayak branşının daha da yaygınlaşması ve başarıların artması için ilimizdeki eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarımızı anlattık. Kayak Federasyonu Başkanımıza öncelikle Abalı Kayak Merkezimizde bir Kayak Evi ve Tekerlekli Kayak Pisti ihtiyacımızın olduğunu ve bu eksikliklerimizin giderilmesi durumunda daha çok başarılara imza atacağımızı belirttik. Ayrıca Satranç Federasyonu Başkan vekilimizle de ilimizde satranç sporunun daha ileri seviyelere taşınması için görüş alışverişinde bulunduk. Son olarak ilimize gelerek bizlerle görüş alışverişinde bulunarak sorunlarımızı dinleyen ve bunların giderilmesi için katkı sunacaklarına dair desteklerini veren başta Kayak Federasyonu Başkanı Erol Beye ve Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Beye teşekkür ediyoruz." dedi.

/ Haber Merkezi

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -