FECİ KAZA...

Ambulans ile Cezaevi Aracı Çarpıştı:

VAN 2.01.2014 22:39:02 0
FECİ KAZA...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van'da cezaevi aracı ile ambulansın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 4'ü asker 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ağrı'nın Patnos ilçesinden Van'a hasta taşıyan Abdülsamet B. yönetimindeki 04 DE 094 plakalı ambulans, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kavşağı'nda Ömer Faruk G. yönetimindeki 65 NP 046 plakalı Van F Tipi Kapalı Cezaevi’ne ait araçla çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede bölgeye giden polis ekipleri, geniş güvenlik önlemi alırken, kurtarma ekipleri ise araçlarda sıkışanları kurtarmak için çaba sarf ettiler. Kazada, ambulansta hasta olarak bulunan Sıddık Yalçın (67) hayatını kaybederken, araç sürücüleri Abdüssamet B. ve Ömer Faruk G. ile hasta yakını Vehbi Y., acil tıp teknisyenleri Güllü D., Murat K., Barış Ö., tutuklu G. H., Uzman Çavuş Embiya M., erler Şafak A., Harun C., Fatih Emir A. ve gardiyan Murat K. yaralandı.

Çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarılan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.